Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Dnes jsem prováděl všechny testy na trať, vymazal duplicity, vyčistil a jen pro kontrolu zkusil spustit editor. A smůla. Hned na začátku chyba v ref. Jelikož jsem něco podobného měl minulý týden a použil ref co mám doma, usoudil jsem, že jsem si asi omylem přepsal nový soubor starším. Začalo to blbnout od té doby, co jsem z něj odmazával nějaké zápisy. Jednak starý model nádraží Suchdol nad Odrou a jednak Aleš Sláma mi poslal precizní model starého Ústí nad Orlicí, ale jaksi bohužel, MSTS jej nebere, nějaká chybička se vloudila. Takže bude až někdy příště. Ale dával jsem porovnávat starší ref soubory a v místě, kde jsem odebral zápisy bylo vše OK, tak netuším. Zkusil jsem i ref z minulé aktualizace a to by už fungovat mělo, ale stejná chyba. Pak jsem znovu otevřel pracovní nepročištěnou verzi trati a tam editor spustit šel. Nechápu. Ten samý ref. Pak jsem zkusil ještě jednou spustit verzi pro DVD s tím že chybu vyfotím a zeptám se. Kdepak, editor už normálně naběhl a vše funguje.
Takže zatím jediná chyba, kterou testovací SW vyhodil je, že Deterio stále nebere telefony a pokud do rána nic sám nepošle, tak se budeme muset smířit s tím jeho kvádrem na nadchodem v Ostravě Uhelné nádraží. Bohužel to ani nejde ničím zamaskovat. Například tam vysázet vysoké stromy.
Takže zatím jediná chyba, kterou testovací SW vyhodil je, že Deterio stále nebere telefony a pokud do rána nic sám nepošle, tak se budeme muset smířit s tím jeho kvádrem na nadchodem v Ostravě Uhelné nádraží. Bohužel to ani nejde ničím zamaskovat. Například tam vysázet vysoké stromy.