Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já vím.Trať jsem měl v pohodě běžela a jak jsem si stáhl poslední pracovní aktualizaci,tak tam chybí soubory ze složek Shapes,Track b a ještě plno dalších.
Podarilo sa už nejako vyriešiť problém Humenné a OR ?No v Humenné asi nie je sympaticke OR tomu neviem prist na klb ani ja snad vyvojary OR by mohli byt mudrejší a prítom to nie je niejake atypické kolajisko ani navestidla ani nič.

Přejmenuj složky Routes a Global s tratí BP. Vytvoř novou složku Routes a tam zkopíruj z originálu Tutorial Route a pak trať 191-193, pak stáhni tohle, přejmenuj na Global a nakopíruj do Train Simulator.Zdravím
Chcem sa opýtať keď MSTS mám nainštalovanú trať BP od pána Šemoru a chcel by som knej pridať trať 191_193 môžem súbory nakopírovať rovno do zložky Global aby mi fungovali obe trate? Alebo ich mám mať oddelené? Vďaka za radu.
Jenže on to nestavěl na normálním XT, ale napral to rovnou na UNIglobal, přestože u něj bylo výslovně napsáno, že neslouží pro stavění tratí. V archivu 6.2015.rar má global šílenou velikost 231 930 796. Tazatele zřejmě zmátlo to, že uvnitř adresáře trati (6.2015.rar\6.2015\Train Simulator\ROUTES\Trat ZSR 191-193\ ) má stavitel téhle hrůzy vklíněn podadresář Track_b..... Jestli je v readme psáno, že je trať na Xtrack kolejích, tak by to snad byl hodně hloupý dotaz zde na fóru. ...