Trať ZSR 191-193

Já vím.Trať jsem měl v pohodě běžela a jak jsem si stáhl poslední pracovní aktualizaci,tak tam chybí soubory ze složek Shapes,Track b a ještě plno dalších.

Nevím, něco jsi asi musel vynechat. Já taky aktualizoval, teď prováděl test dvou aktivit (projeto cca 80% trati) a jediné na co jsem narazil, byla textura "MK-Hecke2.ace".
Tímto bych to chtěl taky nahlásit tvůrcům.
(osobně jsem si to dočasně vyřešil kopií textury z ČR 321- zde se nachází "MK-Hecke", tak jsem ji přejmenoval a vložil do složky)

Já vím.Trať jsem měl v pohodě běžela a jak jsem si stáhl poslední pracovní aktualizaci,tak tam chybí soubory ze složek Shapes,Track b a ještě plno dalších.

Tohle mi hlásilo, když jsem si aktualizoval "původní" verzi staženou odjinud. Složka s tratí byla pojmenovaná jinak, než jak ji má pojmenovanou autor, a začaly mi vyskakovat stejné chybové hlášky jako Tobě. Když jsem pak dal složce s tratí správný název, problémy zmizely. Nemůže být tedy chyba tam?

Tento problém se popisuje snad na každé stránce tohoto vlákna a je schopen jej vyřešit snad každý. Já osobně se však divím autorovi, že přes několikeré upozornění není schopen tak triviální věc dát do pořádku - zejména když vydal nedávno nové instalační balíky ke stažení. Přeci prezentuje svoje dílo, které na takových drobnostech a "prdech" zbytečně potápí.
Situace to není ojedinělá - podobné formální problémy "vynechával" jeden autor české tratě přes to, že mu řešení byla servírována zde na fóru jak na zlatém podnose. Stačilo jen provést úpravy. Že jeho trať zmizela z povědomí uživatelů, není vůbec překvapující. K jeho dobru - aspoň poděkoval... :D

Určitě máš pravdu, avšak autor opakovaně zdůrazňuje, že jde zatím o pracovní verze (tato už měla být poslední) před oficiálním vypuštěním tratě do světa. Tak nezbývá než doufat, že tam už bude všechno v pořádku.

No v Humenné asi nie je sympaticke OR tomu neviem prist na klb ani ja snad vyvojary OR by mohli byt mudrejší a prítom to nie je niejake atypické kolajisko ani navestidla ani nič.
Podarilo sa už nejako vyriešiť problém Humenné a OR ?
Mne to stále spadne tesne pred Humenným na trati od Strážskeho.

Zdravím
Chcem sa opýtať keď MSTS mám nainštalovanú trať BP od pána Šemoru a chcel by som knej pridať trať 191_193 môžem súbory nakopírovať rovno do zložky Global aby mi fungovali obe trate? Alebo ich mám mať oddelené? Vďaka za radu.

Pokud bys nebyl líný, a přečetl si jen jeden jediný příspěvek v tomto vlákně a to konkrétně ten první, tak jsi zaručeně nemusel pokládat zbytečný dotaz. Odpověď zní samozřejmě že NE! BP a XTracks dohromady nejdou. To tady bylo řečeno nejméně tisíckrát (a možná ještě víckrát).

Já tuto trať nemám, na ježdění mi bohužel čas nezbývá, ale logicky, jestli používá Global BP, tak se Global kopírovat nebude. Protože Global BP by měl být jen jeden. Je pravda, že kolejivo se postupně vyvíjelo a přidávaly se tam nové kolejové díly. Ale i tak by to mělo být kompatibilní i se starší verzí. Ale pochybuji, že by někdo nevyužil rozšíření kolejiva. Pokud jsou v této trati použité výhybky 1m a koleje s poloměry 375, 750, 3000 a 4000m, tak je global aktuální. Pak se může instalace Global přeskočit, pokud mám i trať BP. Předpokládám, že Robo je už natolik zkušený stavitel, že do Global necpe modely budov, jak to dělají začátečníci, když jím chybová hláška hlásí, že něco chybí v Global. :) Pak má global i neuvěřitelných až 100 MB :)
Správná velikost Global BP je viz obrázek:
global.JPG

Nevím nic o tom že by Robo přešel z Xtracku na BP. Takže nevím proč to sem píšeš. K BP to prostě nepůjde a basta To snad víš sám.

Jo už to vidím, měl jsem vsugerováno, že trať je na kolejích BP. Nebo neměl Robo na BP nějakou původní verzi? Respektive to i vyplývalo z dotazu. Jestli je v readme psáno, že je trať na Xtrack kolejích, tak by to snad byl hodně hloupý dotaz zde na fóru. Na BP běží Luhačovice, Třemošnice, Bratislava - Štúrovo, kdysi Václavova Praha - Kladno. Ale vím že kdysi Honza Švec zužoval nějaké silniční díly, Deterio vymyslel šturc do českého kabátu a pak byly nekompatibilní starší verze s Globalem BP. Proto jsem zde reagoval.

RE Miran: Ja niesom lenivý, len som to nepochopil či môžem dať spolu BP a 191čku dokopy, nič viac. Asi je veľmi ťažké niekomu pomôcť. Ináč prečítal som celé vlákno ak som to nepochopil tak opýtam za to nebijú, či? Ale tu na tomto fóre asi áno.

Snad jsem ti to napsal výše dostatečně jasně, tak si nevymýšlej, že ti nikdo nepomohl. A jak psal bob_57cz tak skutečně lenívý nejseš když stejný stupidní dotaz píšeš i jinam.

Zdravím
Chcem sa opýtať keď MSTS mám nainštalovanú trať BP od pána Šemoru a chcel by som knej pridať trať 191_193 môžem súbory nakopírovať rovno do zložky Global aby mi fungovali obe trate? Alebo ich mám mať oddelené? Vďaka za radu.
Přejmenuj složky Routes a Global s tratí BP. Vytvoř novou složku Routes a tam zkopíruj z originálu Tutorial Route a pak trať 191-193, pak stáhni tohle, přejmenuj na Global a nakopíruj do Train Simulator.

.... Jestli je v readme psáno, že je trať na Xtrack kolejích, tak by to snad byl hodně hloupý dotaz zde na fóru. ...
Jenže on to nestavěl na normálním XT, ale napral to rovnou na UNIglobal, přestože u něj bylo výslovně napsáno, že neslouží pro stavění tratí. V archivu 6.2015.rar má global šílenou velikost 231 930 796. Tazatele zřejmě zmátlo to, že uvnitř adresáře trati (6.2015.rar\6.2015\Train Simulator\ROUTES\Trat ZSR 191-193\ ) má stavitel téhle hrůzy vklíněn podadresář Track_b.

Back
Nahoře