Milan dovolím si trocha OT...
Myslím že Scotty má čistú pravdu a nijako to nejde vyvrátiť. OR je síce fajn počin, mám ho nainštalovaný a aj ja mu veľmi fandím nakoľko hlavná prednosť - kompatibilita s traťami a vozidlami z MSTS ktorých je vytvorených halda ho posúva pred RW ktorý podľa mňa upadá hlavne kvôli absencii jednotlivých modelov vozidiel a tratí. Predsa len ľudia boli zvyknutí na určitý štandard čo sa týka vozidiel a tratí z tej ktorej krajiny, v našom prípade z ČR a SR. A to v RW chýba a to dosť ľudí odrádza. Samozrejme okrem tých 15 ročných puberťákov čo si to natáčajú a dávajú na Youtube...Ale k veci, tiež si myslím že pokiaľ by si bol ochotný, veľa ľudí by potešilo keby si Tvoje modely robil aj do MSTS. Hocijako sa na to pozeráme OR je stále vo vývoji, prostredie je nestabilné a ten kto si chce zahrať aktivitu bez zbytočných úprav, ladení a zásahov volí radšej MSTS. Tvoje ako aj Pikkove modely sú extratrieda tak si myslím, že by bola škoda umelo tvoriť len pre niečo z čoho ani poriadne nevieme či niečo niekedy bude...bodaj by to vývojári dotiahli čo najďalej. A základ celej mojej myšlienky prečo sem píšem je ten, že v prípade Tvojich modelov ktoré sú polys aj kujus prijateľné aj pre MSTS by to nebol problém oproti niektorým HU a DE modelom kde si povedali : Hurá !!! OR zožere viac a urobili modely s 30 kujus a 80 tis. polys...Skús nad tým Milan porozmýšľať, myslím, že pri tom tempe ako modeluješ by tie úpravy až tak veľa času nekoštovali. A MSTS komunita ešte stále číta veľa ľudí. Bude to však Tvoje rozhodnutie.