Aktivity pro OR Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Ale jezdily už v té době pantografy ve dvojicích?
Spojené do dvojic jezdily už i jejich předchůdkyně EM475.0. Všechny zastávky na trati Praha - Pardubice byly postaveny s velkou rezervou na dvě spojené čtyřvozové jednotky, původně se dokonce počítalo i s šestivozovkama.

Dane, na nemeckých stránkach sú skiny Ondrových vagónov Y v ČSD, Máv, PKP aj DR ... len si už nepamätám kde. Dokonca ich mám aj sosnuté, ale tiež by som musel hľadať.

O těch taky vím, ale nevím, jestli je problém u mne, ale při stahování mi píše víc jak 20 hodin. :-)

ČSD v teěchto modrobílých barvách je potřeba, máme jen ČD a ta co se podobá nejvíc ČSD a je i verze mimo službu má na sobě grafiti. :-) Šlechtičná zatím dostupná není.
Dan

Ahoj, aby mohlo dojít k situaci na obrázku výše, chtěl bych poprosit o pomoc, radu. V aktivitě má proběhnout tato situace:
Stojím v Hradci Králové se soupravou E499.0 + F + Dsd + 2x Bpjo. Do Hradce má přijed od Pardubic rychlík, možná to byl Sp, to se z jř. vyčíst nedá, na pstrku má jet ČSD 475.111. Ta se má od vlaku dověsit po příjedzu do Hradce a rychlík (Sp) pokračuje smněr Jaroměř. Mašinka 475 má nadefinovanou trasu na moji soupravu a dále směr Týniště - Hanušovice, se zaškrtnutím stanic. Bobiny se kterou jsem dojel z Prahy má ukončení trasy v HK ve šturcu. Já mám po odjezdu rychlíku do Jaroměře přelézt na Šlechtičnou a pokračovat dále v cestě vlaku do Hanušoviuc. Jenže:
1 - Mám udělané dva consist vlaku:
dan_bp_rv70_R233 (souprava rychlíku, ČSD 354.195 + Ztr + Be + Be + Ce3-1429 + Dsd + Ci4-1858 + Be + Be + Be), dan_bp_rv70_R233_postrk_k_RV (souprav ČSD 475.111+tendr)
2. Trasa rychlíku: dan_bp_rv70_R233. Výchozí bod na trati za Opatovicema (je jedno, ta samá situace i v nádraží Opatovice), výchozí čas 7:52, trasa k perónu do HK, první WP odpoj vozy 41005, tak aby odvesil vše a zůstala jen 475ka, druhý WP kód bloku odjezdu 30806 a pokračování trasy směr Jaroměř (trasa ukončena v první stanici za HK)
3. Trasa postrku: dan_bp_rv70_R233_postrk_k_RV. Výchozí bod před výhybkama zahlaví Opatovice směr, HK výchozí čas 7:53, pak WP k napojení vlaku na trase za výhybkama před soupravou rychlíku, WP 60001, poté trasa společně s rychlíkem až do HK k perónu a po zastavení vlaku u nástupiště mám WP s blokem 3XXXX usazen úřed mašinou 475, tak aby po odvěšení a odjezdu přední části vlaku zůstala stát do požadovaného času posunu. Dále je trasa ČSD 475 definována k mým vozům a směr Týniště se zadáním požadovaných stanic.
Výsledek vašak dopadl takto, při sestavování vlaku mi Šlechta projede soupravou rychlíku, je zajímavé, že se stejnou situací na trati 310 s posunem v Lipové Lázně a sestavením vlaku v jíné stanici to fungovalo? Tak nevím, kde dělám chybu:

Ahoj Lukyne. Ne ne, má být mezi soupravou a najíždějící lokomotivou, mašina najíždějící na soupravu před sestavením vlaku na něm zastaví a pak najede na vozy. Vyzkoušeno, ale nevím, zda to není asimetrickým modelem 475ky, zkusím jinou mašinu a stejně změním scénář aktivity, Šlechta bude v Hradci v depu, kde byla disponována, Joska už mne poučil telefoniucky :-) takže je hovadina, aby jela z Pardubic na postru na rychlíku do Liberce.
Jinak definice o sestavení vlaku je taková:
"Definice WP 60001 - funguje pro AI vlaky, pokud chcete na AI vlak napojit další AI vlak jako pomocný (WP dejte do cesty druhého AI vlaku před napojením prvního AI vlaku)"

Aha, tak to jo... Já to vždy dávám pod soupravu, ale je fakt, že sem vždy najíždel AI vlakem na Loose Consist...

Dneska odpadla šichta, tak jsem doma a malinko potahuji aktivitu rekreačního vlaku...
RV1969_potst-litice_001.jpg
RV1969_potst-litice_002.jpg
RV1969_potst-litice_003.jpg
Zbyňku, bylo by super dodělat tu úzkokolejnou vlečku do panelárny v Liticích, jak jsme se o tom před několika lety bavili, jde fakt o kousek tratě, a máme i vozidla v MSTS (OR). :-)
RV1969_potst-litice_004.jpg

Back
Nahoře