Ahoj, aby mohlo dojít k situaci na obrázku výše, chtěl bych poprosit o pomoc, radu. V aktivitě má proběhnout tato situace:
Stojím v Hradci Králové se soupravou E499.0 + F + Dsd + 2x Bpjo. Do Hradce má přijed od Pardubic rychlík, možná to byl Sp, to se z jř. vyčíst nedá, na pstrku má jet ČSD 475.111. Ta se má od vlaku dověsit po příjedzu do Hradce a rychlík (Sp) pokračuje smněr Jaroměř. Mašinka 475 má nadefinovanou trasu na moji soupravu a dále směr Týniště - Hanušovice, se zaškrtnutím stanic. Bobiny se kterou jsem dojel z Prahy má ukončení trasy v HK ve šturcu. Já mám po odjezdu rychlíku do Jaroměře přelézt na Šlechtičnou a pokračovat dále v cestě vlaku do Hanušoviuc. Jenže:
1 - Mám udělané dva consist vlaku:
dan_bp_rv70_R233 (souprava rychlíku, ČSD 354.195 + Ztr + Be + Be + Ce3-1429 + Dsd + Ci4-1858 + Be + Be + Be), dan_bp_rv70_R233_postrk_k_RV (souprav ČSD 475.111+tendr)
2. Trasa rychlíku: dan_bp_rv70_R233. Výchozí bod na trati za Opatovicema (je jedno, ta samá situace i v nádraží Opatovice), výchozí čas 7:52, trasa k perónu do HK, první WP odpoj vozy 41005, tak aby odvesil vše a zůstala jen 475ka, druhý WP kód bloku odjezdu 30806 a pokračování trasy směr Jaroměř (trasa ukončena v první stanici za HK)
3. Trasa postrku: dan_bp_rv70_R233_postrk_k_RV. Výchozí bod před výhybkama zahlaví Opatovice směr, HK výchozí čas 7:53, pak WP k napojení vlaku na trase za výhybkama před soupravou rychlíku, WP 60001, poté trasa společně s rychlíkem až do HK k perónu a po zastavení vlaku u nástupiště mám WP s blokem 3XXXX usazen úřed mašinou 475, tak aby po odvěšení a odjezdu přední části vlaku zůstala stát do požadovaného času posunu. Dále je trasa ČSD 475 definována k mým vozům a směr Týniště se zadáním požadovaných stanic.
Výsledek vašak dopadl takto, při sestavování vlaku mi Šlechta projede soupravou rychlíku, je zajímavé, že se stejnou situací na trati 310 s posunem v Lipové Lázně a sestavením vlaku v jíné stanici to fungovalo? Tak nevím, kde dělám chybu: