Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Těch NEpovolení tam bylo více, ale neboj, svoje fotky poznám i takhle na dálku a autorovi byl již zaslán zprostředkovaně pozdrav a vy jste přišli o další připravované a samozřejmě již také zveřejněné věci z jeho stránky (jistý pan aktivitář, ať se třeba po...). Tobě v brzké době nejspíše z jeho strany přijde poděkování.Řidičák nebudu prozrazovat ani od koho mám, protože je neveřejný a to z toho důvodu, že skinař nedostal povolení autora modelu ke zveřejnění.
Za lidskou blbost se platí. Nicméně nevadí, všechny moje materiáy šly během noci se Shift+Del pryč, včetně samotného MSTS a OR.Každopádně, ten jsem tam zapomněl, když jsem měnil věci v Activity Converteru, tak jsem si nevšiml, že ho tam mám.
Když tohle čtu, napadá mě jen nezapomenutelná scéna z onoho legendárního filmu:Za lidskou blbost se platí. Nicméně nevadí, všechny moje materiáLy šly během noci se Shift+Del pryč, včetně samotného MSTS a OR.
A z čeho asi bude ona "hrdá mladá generace" skinovat, když pan sobecký kretén si všechny fotky ulakomil pro sebe a nakonec se jich zbavil? Mimochodem, Ricar mezi skinaři taky patří mezi onu "hrdou mladou generaci", ale jemu bys to neřekl, dřív by sis na spodkách udělal hnědou čáru.Další kapitola definitivně uzavřena. Může nastoupit hrdá mladá generace, včetě tebe.Užíj si neveřejnou věc ..., snad jich máš mnohem více.