Aktivity pro OR Jacek

Produktak
No schválně jsem si kvůli Tobě aktivitu projel,a návěstidla v pohodě.
ještě mně napadlo-máš v trati složky openrails pro návěstidla pro OR a verze OR by měla být zhruba od x3408 a výš.

Ahoj, moc děkuji že se tomu věnuješ. Openrails mám OR4018_MG aktivitu z balíku používám -OR, složka Openrails tam je a jsou tam dva soubory sigcfg a sigsrc. Po nástupu v Olomouci Ti naskočí zelená hned?

No... tak u me vubec :( Ach jo. Nenapada Te prosim jeste nejaka "samozrejmost" ktera se nastavuje v OR? Jinde ve vlakne jsem resil nefungujici zvuky (az jsem zjistil ze u lokomotivy u ktere jsem to chtel rozchodit byla chyba v engu - jen u te jedine) :) A to jsem si stahnul engy primo pro OR takze pro zacatecnika zahul to rozchodit. Archiv je stazeny od Jacka ten tvrdi ze to musi jit (jako u lokomotivy) ale nejde

@pepah tak nakonec pomohla volba v zalozce Simulace - Rozsirene posunovani AI vlaku. Naskoci to skutecne minutu pred odjezdem. Jeste jednou dekuji za snahu pomoci. Petr

Jo aha tak teď vypadám jako idiot :) Psal jsi v experimentální tak jsem si přečetl jen to nastavení trasy a myslel jsem si, že je to to stejné a že je to jen jedna volba. Protože to posunování je v záložce Simulace. Každopádně moc děkuji za snahu pomoc!

No bohužel skoro v každé verzi OR je ta položka v jiné záložce,tak proto to nedorozumění

Na stránky jsem dal svoje vrcholné dílo, misi Mn 90890/1 upravenou pro OR. Původní dvoudílnou misi od Tommyho66 jsem ještě pro MSTS nepatrně rozvedl, verze pro OR je pak úplně jinde.
S aktuální verzí OR X4083 nefungují hlášky závislé na zastavení, je třeba jet pod OR monogame

Ahoj Jacku, mám dotaz ohledně aktivity Mn 90890. V Krnově po posunu v KOSce mám vzít 2 rajky + cisternu a hodit je na Pn do Olomouce. Zpráva o vyvěšení rajek proběhne, vytahuju na Brantice, tam zastavím, dostanu zprávu a najíždím na Pn do Olomouce. Písemné zprávy typu "Suň ještě 10 metrů" jsou všechny v pohodě atd., ale po najetí na soupravu Pn-ka se nezobrazí žádná zpráva o najetí ani přivěšení, tak vždy chvíli čekám a pak se objeví tohle:

Mn90890.JPG

Nevíš, co s tím? Je trochu divné, že zpráva o přivěšení vozů proběhne, zpráva o jejich vyvěšení taky, ale když je přešibuju, tak se aktivita ukončí s tím, že už jsem je dávno měl mít přivěšené, což se stalo tak 5 minut zpátky. Je chyba ve mně nebo v aktivitě? Díky moc.

Ne, vlastní bohužel není. Já bych něco takového rozhodně nikdy nevytvořil, ostatně, jestli máš zájem mrknout se na mou cisternu (snad jediná věc, která je zatím opravdu na cestě k dokončení :D), tak do SZ ;) . Řidičák nebudu prozrazovat ani od koho mám, protože je neveřejný a to z toho důvodu, že skinař nedostal povolení autora modelu ke zveřejnění. Každopádně, ten jsem tam zapomněl, když jsem měnil věci v Activity Converteru, tak jsem si nevšiml, že ho tam mám.

Tak to vůbec netuším. Hlášky po najetí na soupravy jsou aktivní, ale jejich zobrazení aktivuje další nebo deaktivuje právě tyto na obrázku. Ta zpráva neznamená, že je to dál nehratelné. Dá se jet, akorát se nezobrazí několik dalších zpráv, tady zřejmě dvě "potahuj" pro následnou jízdu do výtažné. Těchto hlášek je tam na krátkém úseku tolik, že nejsou zcela přesně na metry. Ve výtažné se dá potáhnout dál, zadním vozem za návěstidlo.

Omlouvám se Jackovi, že mu tady opětovně plevelím vlákno, nicméně ...

Řidičák nebudu prozrazovat ani od koho mám, protože je neveřejný a to z toho důvodu, že skinař nedostal povolení autora modelu ke zveřejnění.
Těch NEpovolení tam bylo více, ale neboj, svoje fotky poznám i takhle na dálku a autorovi byl již zaslán zprostředkovaně pozdrav a vy jste přišli o další připravované a samozřejmě již také zveřejněné věci z jeho stránky (jistý pan aktivitář, ať se třeba po...). Tobě v brzké době nejspíše z jeho strany přijde poděkování.

Každopádně, ten jsem tam zapomněl, když jsem měnil věci v Activity Converteru, tak jsem si nevšiml, že ho tam mám.
Za lidskou blbost se platí. Nicméně nevadí, všechny moje materiáy šly během noci se Shift+Del pryč, včetně samotného MSTS a OR.
Další kapitola definitivně uzavřena. Může nastoupit hrdá mladá generace, včetě tebe. ;) Užíj si neveřejnou věc ..., snad jich máš mnohem více.

Poprosím, hoďte to do odpadu, tam to patří. Stejně se tady strhne jedna z dalších typických ubrečených scén ...

Nic jiného jsem ani od tohoto člověka nečekal, úplně stejná situace jako na FB, kdy dělal dusno jistému skinaři, kterému již poskytl fotky a byl hotový skin atd... Toto není vůbec podstatné, podstatné je, že tato osoba dupe do všeho, všech, viz třeba citáty s mojima chybama, tak za rok, kecama, že za mne píše Bulhar nebo Ukrajinec (mimochodem bych se nedivil, kdyby mu nějaký Bulhar nebo Ukrajinec za tuto reakci nakopal pozadí) a tak podobně a když mu někdo napíše, tak udělal přesně to, co jsem od něj čekal. Reakce napsaná výš. HA HA HA!!!!!! Myslím, že se nikdo neposere z něj, klidně ať smaže všechny svoje fotky, MSTS i OR. Nebýt modelářů, skinařů, tak by si ty fotky mohl pan fotograf akorát prohlížet a nedělat tu ze sebe pupek světa. Opět potvrzen můj názor, viz. koš zde na fóru. Nechápu, co je to poslední dobou za módu, srát se do lidí a pak házet ramena.
(luke19, nezapomeň mu to zase olajkovat...)

S vlastní odpovědí jsem chtěl počkat až na přesun do odpadu, ať tady neplevelím, nicméně nedá mi to:

Za lidskou blbost se platí. Nicméně nevadí, všechny moje materiáLy šly během noci se Shift+Del pryč, včetně samotného MSTS a OR.
Když tohle čtu, napadá mě jen nezapomenutelná scéna z onoho legendárního filmu:

Každý člověk dělá chyby (já vím, ty ne, protože jsi samozřejmě dokonalý a nepokoušej to vyvracet, stejně si to o sobě myslíš), ať už neúmyslně, či úmyslně. Ano, uznávám, že i já jsem tu chybu udělal. A slušný člověk svou chybu uzná a omluví se. JÁ SE TEDY OMLOUVÁM VŠEM HRÁČŮM A TVŮRCŮM AKTIVIT, KTEŘÍ OČEKÁVALI TENTO SKIN, OMLOUVÁM SE DEADFISHOVI ZA POUŽITÍ NEVEŘEJNÉHO SKINU, KTERÝ VZNIKL Z JEHO FOTEK A SAMOŽŘEJMĚ SE OMLOUVÁM AUTOROVI ZA TO, ŽE TENTO SKIN VLASTNÍM A ŽE (AČKOLIV NEÚMYSLNĚ) PRZNÍM JEHO JINAK VYNIKAJÍCÍ TVORBU.
Inteligentní člověk pak omluvu vyslechne a přijme. Jenže ty nejsi inteligentní, ty jsi přímo debil, tak ses na tu omluvu ani neobtěžoval počkat.

Další kapitola definitivně uzavřena. Může nastoupit hrdá mladá generace, včetě tebe. ;) Užíj si neveřejnou věc ..., snad jich máš mnohem více.
A z čeho asi bude ona "hrdá mladá generace" skinovat, když pan sobecký kretén si všechny fotky ulakomil pro sebe a nakonec se jich zbavil? Mimochodem, Ricar mezi skinaři taky patří mezi onu "hrdou mladou generaci", ale jemu bys to neřekl, dřív by sis na spodkách udělal hnědou čáru.

Zamysli se už nad sebou. (Jenže ty nejsi inteligentní, ty jsi přímo debil.) Aha, ty vlastně nemůžeš.

Back
Nahoře