Vážení priatelia, dámy, páni a ostatné formy života. Od tejto chvíle si ako vianočný darček môžete sťahovať motorovú jednotku M495.0 ČSD.
Jedná sa o verejnú betaverziu, viac než pravdepodobne bude obsahovať nejaké chyby. Preto je tento model určený predovšetkým pre skúsených užívateľov. Model nie je dokonalý, je veľký nedostatok materiálov podľa ktorých by bolo možné postaviť ho. Bohužiaľ knižka Motorové vozy a jednotky Ganz u ČSD neposkytuje dostatočné podklady, tak z časti je to výplod mojej fantázie. Napriek tomu dúfam že mnohým z Vás tento model prinesie radosť. Tož sosajte kto chcete.
Archív obsahuje čelný voz a dva vložené vozy. Zadný voz som v consistsoch riešil otočením čelného vozu. Cabview je použitý z modelu Hargita od autora George33, zvuky vytvoril Jacek.
Model je funkčný v OR, ale bez problémoch funguje aj v MSTS. Eng pôvodne vytvoril ŽSR, ale ten bol v OR nefunkčný, troška som ho musel modifikovať.
Nie je vylúčené že model časom dovediem do lepšieho stavu, ale chce to čas a lepšiu dokumentáciu. Nejaké drobné chyby časom opravím. Ale kedy to záleží od mnohých faktorov.