Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Zkus aktualizovat Open Rails na aktuální verzi. Tu, co používáš je už dost stará.Ahoj,
prosím nevíce někdo co s tím? V OR když přepnu na venkovní vzhled a pak se vrátím zpátky do kabiny tak mi to pohled hodí takto, a ať zvedám nebo dávám dolu tak už nevidím na cestuto samé se stane když zůstanu v kabině abych tomu předešel a projedu tunelem, potom už nic nevidím :/
Mám trať 321...
Zobrazit přílohu 21798
Díky superZkus aktualizovat Open Rails na aktuální verzi. Tu, co používáš je už dost stará.
Je noční textura stejná jako denní? Není seskládaná opačně v pořadí?mám v noční kabině přesně naopak animaci valkové brzdy
bse.ACE je v \MSTS\Trains\Trainset\common.cab\cab362\ opravdu stejná pro den i noc.Stejná.
Tu tady nějak v TBP nemám. Co je to za šílené pojmenování? Nedivím se, že je to nedotažené.Bobe promiň, já koukal na 163zzz_lokobrzda.ace, ale 163zzz_bse.ace je odlišná. Jde o kabinu cab163_cou. Takže jsem si udělal z denní noční texturu a už je to OK. Díky moc.