Železniční vozy pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive (and Wagon) Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, Pepo, to bude zase nějaký zápis ve wag. souboru, že je textura DDS místo ACE namá ná CB žádný vliv. Ten čte jen eng., nebo wag. soubor, ShapeView vozy s DDS zobrazí bez textur.

Nikoliv však s novým kódováním UTF-8, ale starším UCS-2 little endian (umějí lepší textové editory např. Notepad++ nebo PSPad), bez toho pro MSTS a jeho soft nestravitelné. ORTS je to jedno.

Nemáte někdo prosím tento prastarý skin? Zkusil bych ho překlopit na nový model.
Tcms.jpg

Nemáte někdo prosím tento prastarý skin? Zkusil bych ho překlopit na nový model.
Hned ti to šoupu do mailu. Mám to v zálohách pod jménem Duuso. Readme.txt:

Nákladný vozeň ŽSR typu Tcms,určený k preprave sypkých substrátov.
3D model a mapovanie textúr: Berzsenyi Máté,bmate@vipmail.hu,
http://jadro.yofej.hu
Skin: Duuso,duuso@pobox.sk
Foto na textúry: Jozef Sarňák

Install: Archív "zsr_Tcms" skopírujte do MSTS/Trains/Trainset

Veľa zábavy želá Dušan Gordík.

Zde byl návod proč CB a AE MSTS vyhazují chyby:
Zdravím, 4 soubory *.wag nutno uložit s kódováním Unicode (jsou ANSI).

Ahoj.
Chlapi, proč je opět u vozu ŽSR Tcms jiné kódování wag. souborů? Mně už to fakt přijde jako naschvál. Opět CB i Editor vyhodí chybu a přitom jde o banální věc uložení wag. souboru, který stějně přečte jak OR, tak CB, tak editor aktivit MSTS. Zase si to přepíšu a zbytek bude mít verzi, která bude vyhazovat chyby.

Zde byl návod proč CB a AE MSTS vyhazují chyby:

Ahoj.
Chlapi, proč je opět u vozu ŽSR Tcms jiné kódování wag. souborů? ...
Sorryjako, použil jsem soubory z původního Utz, omlouvám se, naschvál to není. Jinak tedy slovenský Tcms je venku. :oops:

Čau, omlovám se za silná slova, ale děla jsem na aktivitě a začaly potíže s AE a malinko mi povolily nervy. Pikku, ten původní Utz je špatně, právě kvůli kódování a takto je to i s plecháčema a u ČSD S 499 je chyba v jednom z řádků. Teď mne o tom informoval Bobeksoft, já bych na to vůbec nepřišel. Poopravuji vše dle jeho návodu a pošlu ti to na mejla, ať to na stránkách opravíš. Ale dále je třeba postupovat dle Bobbeksoftova návodu. :D

Čau, omlovám se za silná slova...je třeba postupovat dle Bobeksoftova návodu. :D
Neomlouvej se, já si představil jak za tím monitorem zuříš a docela mě to pobavilo, sorryjako. :p No jo, ale návody se nečtou. A kdo teď opraví těch milion enginů pro plecháče, to by mě tedy zajímalo.

Každý ať si to opraví sám, pokud chce. Jen k tomu balíčku s plechy přiložit návod jak na to, přeci jen je to pro pokročilé uživatele OR no ne? :D

aždý ať si to opraví sám, pokud chce. Jen k tomu balíčku s plechy přiložit návod jak na to, přeci jen je to pro pokročilé uživatele OR no ne?
Špatně, každá není zdatný si to opravit (jako já) a z webu už by se měly modely a skiny stahovat pokud možno bez chyb.
Neomlouvej se, já si představil jak za tím monitorem zuříš a docela mě to pobavilo,
:p:D:p:D:p:D

Back
Nahoře