Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
SUPER DÍKY, tohle pomohlo a není problém, takže takto by asi měly být všechny wag. soubory, stejný problém byl i u vozů s embéčky.Zdravím, 4 soubory *.wag nutno uložit s kódováním Unicode (jsou ANSI).
Hned ti to šoupu do mailu. Mám to v zálohách pod jménem Duuso. Readme.txt:Nemáte někdo prosím tento prastarý skin? Zkusil bych ho překlopit na nový model.
Děkuji.Hned ti to šoupu do mailu...
Zdravím, 4 soubory *.wag nutno uložit s kódováním Unicode (jsou ANSI).
Sorryjako, použil jsem soubory z původního Utz, omlouvám se, naschvál to není. Jinak tedy slovenský Tcms je venku.Zde byl návod proč CB a AE MSTS vyhazují chyby:
Ahoj.
Chlapi, proč je opět u vozu ŽSR Tcms jiné kódování wag. souborů? ...
Neomlouvej se, já si představil jak za tím monitorem zuříš a docela mě to pobavilo, sorryjako.Čau, omlovám se za silná slova...je třeba postupovat dle Bobeksoftova návodu.![]()
Špatně, každá není zdatný si to opravit (jako já) a z webu už by se měly modely a skiny stahovat pokud možno bez chyb.aždý ať si to opraví sám, pokud chce. Jen k tomu balíčku s plechy přiložit návod jak na to, přeci jen je to pro pokročilé uživatele OR no ne?
Neomlouvej se, já si představil jak za tím monitorem zuříš a docela mě to pobavilo,
To je cesta do pekel, aby si to každý opravil sám. To potom bude bordel v aktivitáchKaždý ať si to opraví sám, pokud chce. Jen k tomu balíčku s plechy přiložit návod jak na to, přeci jen je to pro pokročilé uživatele OR no ne?![]()
Přesně, on to Dan učeše a já to pak přepíšu na stránkách. Musí to být jednotné, žádné neschválené úpravy se nedoporučují.To je cesta do pekel, aby si to každý opravil sám. To potom bude bordel v aktivitách