Václav Polák
Cestující
Děkuji Vám oboum, problém vyřešen 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dofoukání pětivozové soupravy i mě přijde přehnaně dlouhé. Používám Icíkovo verzi s úpravou brzd. Druhá věc co mi nesedí je velice pomalé odbržďování soupravy při zastavování v zastávkách. Mašina konkrétně 363-137 laděná dle posledního vydání přes soubor inc. odbrzdí v pohodě, ale vagóny konkrétně Bdgteer a 4x Bdteer odbržďují strašně pomalu. Je tedy k tomu třeba nějak speciálně nastavený wag. soubor s hodnotami brzd?Nejde o hodnoty tlaku, které mám pro test zapsané v engu. Jde o opravený algoritmus v kódu OR. Pokud si v eng v parametru BrakeCylinderPressureForMaxBrakeBrakeForce nastavíš svoji hodnotu třeba 3,8bar, bude OR konečně opravdu tlakovat ve válcích 3,8bar. To v původní verzi nelze. U toho plnění jde o to stejné. Tedy o to, aby OR zohledňoval za KAŽDÉ situace objemy potrubí a pomocných jímek. To původní verze při napojení na soupravu AI právě nedělalo. Rychlost plnění samozřejmě závisí na tvém nastavení v eng a wag. Videa ukazují rozdíly mezi původní a upravenou verzí. Samozřejmě přehnaně, aby to bylo patrné.
Možno,by bolo vhodne napísat odkial mas stiahnute konkretne wag Bdgteer, Bdteer a či su vobec ladene pre OR.Dofoukání pětivozové soupravy i mě přijde přehnaně dlouhé. Používám Icíkovo verzi s úpravou brzd. Druhá věc co mi nesedí je velice pomalé odbržďování soupravy při zastavování v zastávkách. Mašina konkrétně 363-137 laděná dle posledního vydání přes soubor inc. odbrzdí v pohodě, ale vagóny konkrétně Bdgteer a 4x Bdteer odbržďují strašně pomalu. Je tedy k tomu třeba nějak speciálně nastavený wag. soubor s hodnotami brzd?
Aha, tvoříš jinak než já, pořád mám v hlavě nesoulad AE a reálné jízdy ve hře, ikdyž v OR to tak nějak sedí více přesně než AE vs. MSTS, proto rozumím tvému rozhořčení nad tím, že není editor aktivit pro OR, který by akceptoval všechny nové fičury v modelech. Nemyslím si však, že zrovna rozdíl mezi dvěma vectrony kde jeden má klasický eng a druhý využívá common, by byl ve výsledku jiný, stačilo by to vyzkoušet a myslím, že to po krátkém kusu testu budeš mít i potvrzené....je problém dělat aktivitu s jinou mašinou a pak tam sázet zase jinou a testovat jetli vychází doby atd... .
A co třeba *.ogg nebo dokonce *.mid? To bys koukal na úsporu dat. Akorát pro .mid nemáme asi zatím dostatečný syntetický hlas jako nástroj.byla by velikost souboru třetinová a výsledek zvukové produkce by byl stejný.
Standarta je vlajka. Audio standardy jsou už dávno dané a ty ani neznáš jejich přípony, tak s nimi těžko můžeš solidně pracovat. Není .wmw ani .vaw.Takže určitě aby uměl OR formát MP3, ten je standart.