Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kde seženu tu kabinu? Díky za odpověď.Rozhodl jsem se zeptat jestli by byl zájem o zveřejnění skinu 750.7. Bohužel nevím jestli Ondra Janiš ještě plánuje úpravu modelu poslední dobou se s ním nedá spojit. Dělal jsem co jsem mohl aby se model 753.7 co nejvíc podobal 750.7 ale jsou tam odlišnosti které jako skinař nezamaskuju. Můžete posoudit z následujících obrázků.
Zobrazit přílohu 10311Zobrazit přílohu 10312Zobrazit přílohu 10313Zobrazit přílohu 10314
P.S. Mohl by mě kontaktovat v SZ autor kabiny 750.7
Zobrazit přílohu 10315
Tak to nevím, ale používám kabinu pro 753.7. Je to podobné až na to že nemá klávesnici a spínače pro ovládání ARR.Kde seženu tu kabinu? Díky za odpověď.
Kde seženu tu kabinu? Díky za odpověď.
Hned dva tydýti si neumí rozkliknout link, který je přímo nad tím jejich pláčem.Tak to nevím, ale používám kabinu pro 753.7. Je to podobné až na to že nemá klávesnici a spínače pro ovládání ARR.
když mám hromadu kabinučit se, učit se, učit se.
podívej se v ENG, kam je to smětované, jestli je tam readmi, tam by mohlo být napsaný jaka kabina je doporučená, to stejné zvuky. návodů je tu dost. Pokud to nepochopíš podívej se na YT tak nejakej video návod taky najdeš. NEČEKEJ zlatej podnos
..a jak by řekl klasik Bob, to má být dotaz, oznam nebo co?model nemá v souboru kabinu jak to mám vložit do hry
Hele, a ty potřebuješ do ORTS kabinu? Starý MsTS spadnul hned a bez varování, pokud chyběly soubory kabiny, ale ORTS tě jen otcovsky upozorní a hodí tě do externího pohledu. Ber to jako plus a využij to jako příležitost.model nemá v souboru kabinu jak to mám vložit do hry
a máš tam 750.7 cab co by mohlo fungovatHele, a ty potřebuješ do ORTS kabinu? Starý MsTS spadnul hned a bez varování, pokud chyběly soubory kabiny, ale ORTS tě jen otcovsky upozorní a hodí tě do externího pohledu. Ber to jako plus a využij to jako příležitost.
Já jezdím s PIKO vláčky, mě kabiny moc neberou a nechybí mi. Navíc 750.7 snad ani nemám v trainsetu, ani nevím, že vyšla.a máš tam 750.7 cab co by mohlo fungovat
ona má být někdy ale neví se kdyJá jezdím s PIKO vláčky, mě kabiny moc neberou a nechybí mi. Navíc 750.7 snad ani nemám v trainsetu, ani nevím, že vyšla.
Oprava, s Pikku vláčkyJá jezdím s PIKO vláčky, mě kabiny moc neberou a nechybí mi. Navíc 750.7 snad ani nemám v trainsetu, ani nevím, že vyšla.