750.7

Rozhodl jsem se zeptat jestli by byl zájem o zveřejnění skinu 750.7. Bohužel nevím jestli Ondra Janiš ještě plánuje úpravu modelu poslední dobou se s ním nedá spojit. Dělal jsem co jsem mohl aby se model 753.7 co nejvíc podobal 750.7 ale jsou tam odlišnosti které jako skinař nezamaskuju. Můžete posoudit z následujících obrázků.
Zobrazit přílohu 10311Zobrazit přílohu 10312Zobrazit přílohu 10313Zobrazit přílohu 10314
P.S. Mohl by mě kontaktovat v SZ autor kabiny 750.7
Zobrazit přílohu 10315
Kde seženu tu kabinu? Díky za odpověď.

Kde seženu tu kabinu? Díky za odpověď.
Tak to nevím, ale používám kabinu pro 753.7. Je to podobné až na to že nemá klávesnici a spínače pro ovládání ARR.
Hned dva tydýti si neumí rozkliknout link, který je přímo nad tím jejich pláčem.
Inteligence kindošů jde strmě dolů nepřímo úměrně s kvalitou jejich chytrých telefonů.

učit se, učit se, učit se.
podívej se v ENG, kam je to smětované, jestli je tam readmi, tam by mohlo být napsaný jaka kabina je doporučená, to stejné zvuky. návodů je tu dost. Pokud to nepochopíš podívej se na YT tak nejakej video návod taky najdeš. NEČEKEJ zlatej podnos

Hele, a ty potřebuješ do ORTS kabinu? Starý MsTS spadnul hned a bez varování, pokud chyběly soubory kabiny, ale ORTS tě jen otcovsky upozorní a hodí tě do externího pohledu. Ber to jako plus a využij to jako příležitost.
a máš tam 750.7 cab co by mohlo fungovat

Zdravím, existuje nějaká dostupná verze kabiny pro 750.7, která funguje v MSTS? Ta pro OR mi (nečekaně) vyhazuje chyby a nakonec hra spadne. A jezdit s kabinou pro cargo 753.7 mi nepříjde příliš moudré. Děkuji

Back
Nahoře