Trať JZD_760mm do Open Rails

A kdo je/byl ten Zimrman?
Podnikatel ve stavebnictví německého původu, který r. 1878 inicioval výstavbu průvodní Kamenické dráhy. Po privatizaci zemědělských družstev byla půda vrácena původním majitelům. Zemědělské stroje, vozový park a ostatní movitý majetek rozprodán a výtěžek rozdělen podílníkům družstva. Samotná dráha následně zanikla.

Tetička Wiki ani strýček Google bohužel o něm dost informací nemají. Nebyl asi tak významný jako „Jára”. Tak beru s povděkem to povídání k trati. :-)

Ten trainset je ale nezkontrolovaný, prostě jsem ho našel na disku, zazipoval a poslal. Jestli Honzo chceš, stáhni si ho a pověs ho tam. Pokud tak učiníš, dej mi vědět a já dám na mé webovky link.
Já jej průběžně "konvertím" do OR a nová nastavení zveřejňuji u sebe. Nikde ale není psáno, že původní trainset mám kompletní. Bude tedy dobře, pokud bude někde veřejně archivován.

Dnes jsem dostal toto oznámení. Takže přátelé, pokud vás něco z mých webovek čekajících na zrušení zajímá, stahujte. Hlavně tratě a vozidla.
.
http://jirik-tk.sweb.cz/
.
Na webovkách je přes 3000 souborů, pokud budu soubory někam stěhovat, tak to zcela určitě nebude všechno.

SWEB.jpg

Pokud Jirka bude chtít, můžu ji přidat na server k trainsetu JZD.
Mimochodem, Pepo, jak pokračuje konverze trainsetu do OR avizovaná v dubnu 2021? Můžeme případně zveřejněný trainset také aktualizovat.

Mimochodem, Pepo, jak pokračuje konverze trainsetu do OR avizovaná v dubnu 2021? Můžeme případně zveřejněný trainset také aktualizovat.
Dělá se na tom. Jediný problém je , že v trainsetu postupuji podle abecedy. A trainset není zrovna malý (565 složek). Nicméně z větší části (ČD, ČDC a ČSD je hotovo. K JZD je už velmi blízko. Takže k těm 15 vozidlům, které už na VŽD jsou, brzy přibudou další.

To by bylo super, si trat zas stahnout...snad se to povede

Nemohla by sa dat trat na nejake ulozisko ako napr. google drive? A potom poslat link nech si to ludia mozu stiahnut

Back
Nahoře