bob57_cz
Učitel češtiny
Má to něco společné s tímto českým geniem?vozový park Jihomoravské Zimrmanovy dráhy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Má to něco společné s tímto českým geniem?vozový park Jihomoravské Zimrmanovy dráhy.
A kdo je/byl ten Zimrman?Příjmení se neshoduje nebo je zkomolené. Jedinou shodu trati s českým velikánem bych viděl v té genialitě.
Podnikatel ve stavebnictví německého původu, který r. 1878 inicioval výstavbu průvodní Kamenické dráhy. Po privatizaci zemědělských družstev byla půda vrácena původním majitelům. Zemědělské stroje, vozový park a ostatní movitý majetek rozprodán a výtěžek rozdělen podílníkům družstva. Samotná dráha následně zanikla.A kdo je/byl ten Zimrman?
Omo došlo k počeštění příjmení, ve skutečnosti jde pro Rockery o velmi známou osobo Dana ZimmermannaA kdo je/byl ten Zimrman?
A nebo na https://trainset.simtrains.eu/? Přes Velikonoce bych to tam nahrál.Nechceš to hodit třeba na uložto.cz? Tam to vydrží déle.
Ten trainset je ale nezkontrolovaný, prostě jsem ho našel na disku, zazipoval a poslal. Jestli Honzo chceš, stáhni si ho a pověs ho tam. Pokud tak učiníš, dej mi vědět a já dám na mé webovky link.A nebo na https://trainset.simtrains.eu/? Přes Velikonoce bych to tam nahrál.
Já jej průběžně "konvertím" do OR a nová nastavení zveřejňuji u sebe. Nikde ale není psáno, že původní trainset mám kompletní. Bude tedy dobře, pokud bude někde veřejně archivován.Ten trainset je ale nezkontrolovaný, prostě jsem ho našel na disku, zazipoval a poslal. Jestli Honzo chceš, stáhni si ho a pověs ho tam. Pokud tak učiníš, dej mi vědět a já dám na mé webovky link.

Honzo, máš-li chuť to udělat, tak s chutí do toho.Pokud Jirka bude chtít, můžu ji přidat na server k trainsetu JZD.
Mimochodem, Pepo, jak pokračuje konverze trainsetu do OR avizovaná v dubnu 2021? Můžeme případně zveřejněný trainset také aktualizovat.
Dělá se na tom. Jediný problém je , že v trainsetu postupuji podle abecedy. A trainset není zrovna malý (565 složek). Nicméně z větší části (ČD, ČDC a ČSD je hotovo. K JZD je už velmi blízko. Takže k těm 15 vozidlům, které už na VŽD jsou, brzy přibudou další.Pokud Jirka bude chtít, můžu ji přidat na server k trainsetu JZD.
Mimochodem, Pepo, jak pokračuje konverze trainsetu do OR avizovaná v dubnu 2021? Můžeme případně zveřejněný trainset také aktualizovat.
To by bylo super, si trat zas stahnout...snad se to povedePokud Jirka bude chtít, můžu ji přidat na server k trainsetu JZD.