Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
@VíťaCh a @nick200202 připravili další repainty známé střídavé lokomotivy. Vzhledem k tomu, že mi přišlo škoda neupravit zase malinko model 242 vylepšením reflektoru a piškotu se světly, předělal jsem celý balík včetně soukromých plecháčů. Což jistě potěší @Josef Vogeltanz , protože se měnila poloha světel (ano, i těch LED.) Nějaké screeny na ukázku jako vždy a samozřejmě upozornění - časový horizont je neodhadnutelný. Ke stažení pak vydám kompletní balík plecháčů včetně upravených textur až bude hotový. (Doufám, že kluci nechtějí mít naskinovanou celou řadu, tolik času opravdu asi nemám. :cool: :p:eek: )
242212.jpg
242236.jpg
242273.jpg

To jsou věci po ránu! Nu což, plechy jsou srdeční záležitost, bez nich bych se nedostal ani do/z Škodovky . Po amerických prázdninách, jsem kompletně předělal celou flotu HV, která si vozila Pegase a Claytona pro zimní topení. Nyní je topení regulované a umí dynamické zatížení na základě spotřeby nafty a vody.
"Apgrejd" plechů tedy přichází vhod.

Chtělo by to ještě 242 269
odkaz
To se asi už nepovede, 242 269 máme nafocenou až v současném stavu... tj. Najbrt a LEDky.
Každopádně v tomhle provedení by byla super. :cool:
(Doufám, že kluci nechtějí mít naskinovanou celou řadu....
No, k tomu taky nemáme vůbec daleko, horší je zpracovávat to.:D:D Nafoceny jsou konkrétně všechny pod OCÚ Západ. A k tomu jsou ještě nějaké starší foto na spouuustu mašin. :D:D (Konkrétně mám foto na 60 mašin téhle řady.) :D

Laminátku by nějakou heme měl, ale WTB Plecha ne. By mi praskla optika kdybych ten najbrt fotil :-D Pardon, to je moje taková nemoc. Najbrt já jen na vozech :cool:

Laminátek? Něco mi uniklo? Máš snad v dílnách laminu?
Již jsme tu s kolegou @Lukyn-CZ párkrát tapetovali, ale bez jakékoli odezvy. :p Ono to stejně ještě bude chvilku trvat. Jeden z posledních (březnových) postů je třeba zde , i když to zase není úplně běžné lamino.
... WTB Plecha ne. By mi praskla optika kdybych ten najbrt fotil :D ...
Ani kdybys dostal nabídku, která se neodmítá? :cool:

Back
Nahoře