Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Cílem bylo vyhovět MSTS AEditoru a ne opravovat poznámky autora... a navíc ještě nesprávný.
Drobný postup mezi březnem a říjnem. Pryč jsou doby, kdy jsem podobný skin sfouknul za noc.Říkal jsem si, jak by asi mesoun vypadal debilně v Najbrtu. A je to pravda, opravdu vypadá debilně. 380 002-6 wip. Zobrazit přílohu 25171

Tak tady s Tebou vyjímečně nebudu souhlasit. Naopak ta 380 v Najbrtu vypadá nejlépe ze všechDrobný postup mezi březnem a říjnem. Pryč jsou doby, kdy jsem podobný skin sfouknul za noc.Kdyby tak byla fotka toho čísla na čele ...
Zobrazit přílohu 26713

To se asi už nepovede, 242 269 máme nafocenou až v současném stavu... tj. Najbrt a LEDky.Chtělo by to ještě 242 269
odkaz
No, k tomu taky nemáme vůbec daleko, horší je zpracovávat to.(Doufám, že kluci nechtějí mít naskinovanou celou řadu....

Mám dojem, že @VíťaCh a @nick200202 jsou Plzeňáci. Takže asi je potřeba si nějaké nafotit a udělat, třeba @heme bude něco mít ? Textury si kluci připravují sami, na mě je úprava modelů. Jak si pozorné oko P.T. čtenářstva jistě všimlo, ani jeden plecháč není shodný.Budou aj nějake Brněnske ledky/WTB ?![]()
Tak hlavně aby nám El Coronel nechal alespoň WiFi.Zima na krku, brzy je už tma a plukovník nás co nevidět zavře doma Zobrazit přílohu 26765, času bude dost.
Laminátek? Něco mi uniklo? Máš snad v dílnách laminu?A když si představím to samé u laminátek ...![]()
Již jsme tu s kolegou @Lukyn-CZ párkrát tapetovali, ale bez jakékoli odezvy.Laminátek? Něco mi uniklo? Máš snad v dílnách laminu?
Ani kdybys dostal nabídku, která se neodmítá?... WTB Plecha ne. By mi praskla optika kdybych ten najbrt fotil...
Úpravy vypadají moc pěkně. Šel bych do nich hned.... ale bez jakékoli odezvy. Jeden z posledních (březnových) postů je třeba zde , i když to zase není úplně běžné lamino.