Původně jsem chtěl vyměnit jen ty stovkové výhybky, to by byla brnkačka. Ale když už mám i ty šedesátkové a těch jsou na koridorech snad stovky. Ale nezapomněl jsem ani na bludovskou výhybnu nebo na Devínskou Novou Ves. Některá zhlaví byla ale pěkný masakr. Jenomže nabourat Global BP jen kvůli trati Brno -Břeclav by bylo hodně kontraproduktivní. Tak jsem to vyměnil už všude. I Tábor či jiné stanice na konci světa, kde jsou také šedesátky.
Ale radost mi udělaly stanice, kde jsem myslel, že to asi nepůjde.
Bohumín, tam je zhlaví v oblouku kolem R3000 Ty šedesátky až ke třetímu peronu, to vyšlo přesně snad na "verím v Boha", protože na první pohled to vyjít nemělo.

Z obou stran. Napoprvé jsem to vzdal a editor opustil bez uložení.

Studénka taktéž v malých obloučcích, ale popral jsem se s tím.

Otrokovice

Napajedla, také obloučky

Bzenec-Přívoz v oblouku

Hodonín stavěný ještě postaru, tedy zhlaví z trojkových výhybek, domnívajíc se, že jsou šedesátkové. Ale také jsem se na to musel dvakrát vyspat.

A nakonec šlo.

Hrušky, tam šlo opravit jen jedno zhlaví, ale také to vyšlo natěsno.

Lysá nad Labem, tam jsem také myslel, že to vzdám.

A Velký osek, také jsem to napoprvé vrátil zpět, ale pak jsem se na to vyspal, lépe promyslel a hotovo. Hlavně to druhé zhlaví.

Nyní se konečně mohu věnovat dokončení přepracovaných a nových úseků. A to už jen osázení vegetace a budov.
Postup distribuce bude stejný jako před rokem. Kdo bude chtít na vánoce flešku, tak tam přibalím beta aktualizaci a finál dám opět dohromady do konce roku. I když nám Covid -19 pro tvorbu nahrává. Vše je v reálném prostředí zakázáno, tak se tvoří alespoň virtuální světy.