Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten můstek? No vida, to mi uteklo. Opravíme.Našel jsem na te 721.532 drobnou chybyčkuv realu na čele od kabiny nema ten přechod mezi např.Lokomotivama
![]()
jojo ten mustek tam není v realuTen můstek? No vida, to mi uteklo. Opravíme.![]()
V každém případě už je toAle neznamená to, že tam nikdy nebyl. Zůstaly tam po něm panty. Můstek tam tedy byl, ale později odstraněn a řetízek nahrazen přivařeným klandrem.
Chtěl bych mládencům moc poděkovat. Tak dlouho jsem brečel na fóru a Facebooku, až se nade mnou slitovali a začali upravovat moje kabiny pro RW do ORTS. A protože jsou šikovní, umí animace a ještě něco navíc. Takže jestli je neotráví moje chaotičnost a nedbalost, mohlo by být kabin ještě o trochu více. A věřte, je z čeho vybírat.Ták, něco se chystá. Ve spolupráci s @Pikku a Danem jsme vytvořili 3D kabinu pro OR. Kabina umí snad vše, co OR dovoluje. Posuďte sami.![]()

děkuju moc paneVážení přátelé a příznivci vláčků. Máte jedinečnou příležitost k doplnění vozového parku další klasikou z dílny čs.lokomotivky, tentokrát traťovou lokomotivu řady 749, doplněnou (POZOR!!!) funční animovanou 3D kabinou. Kdo vlastní Konvert simulátor tak stejnou kabinu zná, kdo je nováček se jistě rád sveze nově v ORTS. V balíčku je devět různě zbarvených strojů, jeden hezčí než druhý. Kabina je samozřejmě super (díky @nick200202 a Modelář Dan) naladění jízdních vlastností je taky skvělé (díky @Josef Vogeltanz ) a zvuky nemají prostě chybu (jednoznačně to nej co jsem slyšel (velké díky @Jacek )). Zvuky je nutno stáhnout zvlášť a nainstalovat do adresáře common.snd. V balíčku je i soubor smokemain.ace, abyste nemuseli hned na generálku motoru a kouř z výfuku šel jen decentně tmavý. Všem, kdo se na novém modelu podíleli moc děkuji.
Zobrazit přílohu 27380
Jo, bohužel někdy to bliká. Ale na nějakou závislost jsme nepřišli. Mě to bliká na Reshade, ale na 64 bit mě to třeba nedělá.Ještě jedno doporučení dám na co jsem teď přišel. Používejte 32-bit verzi MGOR, jinak vám budou blikat textury osvětlení přístrojů a vlakový opakovač.
Ujisti se, jestli opravdu jedeš na 32-bit verzi. Tam mi to fakt vůbec nebliká.mě to bliká jak na 64-bitové tak i na 32-bitové verzi (používám ver.83), ale jinak je to pecka
Zkoušel jsem upravit kód OR v 64-bit, ale nepodařilo se. Bude to souviset nejspíš s nějakým datovým typem a jeho přesností. Není to totiž jediný problém v 64-bit MG OR. Blbnout také podvozky. V mojí verzi jsem natvrdo přešel na 32-bit a je klid.Jo, bohužel někdy to bliká. Ale na nějakou závislost jsme nepřišli. Mě to bliká na Reshade, ale na 64 bit mě to třeba nedělá.
Ahoj, opakovač zapneš zkratkou: alt+RAhoj, čím zapnu návěstní opakovač u Bardotky?