Ony většinou teoretické hodnoty bývají naprosto mimo realitu. V MSTS to tak platilo. Buď byla reálná jízda nebo rozjezd.
Já se podílel na ladění žabotlam co jsou v TBP pro MSTS. Jezdil jsem na nich a měl jsem zažito, jak se chovaly. Tenkrát jsem dostal volnou ruku, měnit určité hodnoty ladění. Technicky je to mimo papírové hodnoty a charakteristiky, ale reálně je to nejblíže skutečnému vzoru.
350 v MSTS je to podobné. Také je tam u TBP nereálný rozjezd, ale vlastní jízda už celkem odpovídá. A měl jsem to požehnané fírou, který na tom turnusově jezdil. Proto se už těším na tyto v Openrails. Ale čas bude až o víkendu.
Však mašinfírů je v komunitě hodně, tak doufám, že ladění vám testují.
Já jsem například nedávno takto kazil ladění u Panterů 640. Aby se v Openrails chovaly jak mají, tak jsem jim musel zvýšit výkon z nastavených kolem 800 na 1300 kW (každý vůz). A teď v pondělí jsem se svezl Panterem z Brna domů a sledoval na vlakovém monitoru, kde se rozjede na začátku Modřic, kde zrychloval ze 120 na 160. Zavřel to na 145km/h. A byli jsme na poslední výhybce za Modřicemi. Hned jsem to nasimuloval v MSTS. Před Modřicemi 120. Pak jsem tomu dal plný knedlík a na poslední výhybce jsem měl také těch 145. Tedy hodnoty papírově mimo, ale průběh jízdy správný.