Icik
Pomocník strojvedoucího
Nebude pokud to nepřebiješ.Jo, jenže já i když jej dám do polohy před švihem, tak to stejně fouká furt.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nebude pokud to nepřebiješ.Jo, jenže já i když jej dám do polohy před švihem, tak to stejně fouká furt.
Mám za to že mám nejnovější, ale může být i jinak. Tak mi to někdo nasdílejte. Kouknu se na to.Prosím tě a zkontroluj, jak ti psal Joska ten soubor, v nějakém byla chyba a Zbyněk dával poslední nový, právě kvůliva těm chybám.
No ty kráso, když tam dáš vysokotlaký švih a necháš ho tam, tak se nediv, že máš v potrubí 9 barů.a koukni co dělají hodnoty v sekci brzd:
Bavím se o OR klasickém ne o tvém, měl jsi vydat své OR s naladěním základem vozidel. Takhle se nikam nedobereme. Poison se ani nerozjede, Dan to neodbrzdí a na mě řvou cestující, že jsem přijel pozdě. Přitom my 3 si měl spolu s Joskou V. kontaktovat mezi prvníma, že něco chystáš.Opět střílíš naslepo. Nemáš otestováno a hned padl rozsudek.
Po neskutečných peipetiích na vydání manuálu už jsem odbrzdil... Ale fort mi nikdo nenapsal, co mám při startu aktivity udělat správně, pokud sedím v 749 od pikka, mašina je laděná tak, ře je při startu brzda v poloze Švih, já totiž při točení videa na ni ani nesáhl, loko brzda je zabržděná. A start bez brzd nedoporučuji, na svahu ve stanici se pak souprava rozjede hned po staru. Ladění se musí taky konzultovat s aktivitář. To právě funguje s Josefem. Musel jsem to ochcat, tychle přibrzdit vlakovou na 30%, povolit lokomotivní a stisknout Shift+Podtražítko. Pak se to vzpamatovalo. Jízdní doby po zamčení na 30 FPS stíhám, předtím ne.Dan to neodbrzdí
Icikovi jsem psal na SZ a pošlu mu nový originál, ten aktuální.ktualizace 94, tam je poslední z roku 2021 ne 2019. Byla dodána nová navěstidla. Defakto to spomalovalo všude, kde dával Zbyněk nové výhybky.
Josko nebuďťe na něj tak hrr. Ne jen, že práci na své verzi tady avizuje už hezky dlouho. Mezitím stihl přijít i s vychytávkami i pro standardní OR (viz. naposledy adheze).Bavím se o OR klasickém ne o tvém, měl jsi vydat své OR s naladěním základem vozidel. Takhle se nikam nedobereme. Poison se ani nerozjede, Dan to neodbrzdí a na mě řvou cestující, že jsem přijel pozdě. Přitom my 3 si měl spolu s Joskou V. kontaktovat mezi prvníma, že něco chystáš.
Tak ti tam v čase 1:37 pohnul rukojetí nějaký duch. Při startu videa byla v poloze Neutrál, čemuž odpovídá chování (potrubí se neplní).já totiž při točení videa na ni ani nesáhl, loko brzda je zabržděná
Na začátku je nastavena ruční brzda pro všechny vozy nezávisle na startovních podmínkách v eng. To proto, aby souprava na spádu neujela. Brzdič musí být v poloze závěr. V klidu nahodíš loko a necháš naplnit hlavní jímku na 5 bar a potom dáš brzdič do odbržďovací polohy. Necháš soupravu krásně naplnit vzduchem a mezitím si to přitáhneš přímočinkou. Dále uvolníš najednou všechny ruční brzdy na vozech pomocí shift + ů. Po naplnění soupravy provedeš zkoušku těsnosti v závěrné poloze. V případě, že bude úspěšná, uděláš už jen brzdu. A můžeš vyrazit na cestu.Ale fort mi nikdo nenapsal, co mám při startu aktivity udělat správně, pokud sedím v 749 od pikka, mašina je laděná tak, ře je při startu brzda v poloze Švih, já totiž při točení videa na ni ani nesáhl, loko brzda je zabržděná. A start bez brzd nedoporučuji, na svahu ve stanici se pak souprava rozjede hned po staru. Ladění se musí taky konzultovat s aktivitář.

Screenshoty ako od Dana mi hra urobí tiež, a uloží do priečinka, kam ukladá obrázky. V skutočnosti však mám ten originál obraz, s matnejšími farbami. Evidentne OR nevie odfotiť priamo aj shadery. Normálny screenshot mi to urobí až externým programom.Dále mě zaráží rozdíl mezi mnou a Danem v zobrazení, kdy ja to mám v oparu a vybledle barvy a on krásně čísté. Nastavené OR mám stejně.

To je jasný a proto se hledá ten nejlepší možný kompromis. Nikdo nechce vyhazovat něčí práci.Jen je prostě škoda, že dejme tomu 3 letá práce, kterou tu Josef dělal, byla tuto chvíli vyhozena do koše, páč dle mě dělat na 2 verzích chování pro OR je časově nesmysl.
Tady nevím Josko, co odpovědět. Možná jestli i ostatní uživatele mají stejný problém - bude to systémový. Pokud ne, bude zrada opravdu jen v tvém HW a nastavení ovladačů grafiky. Zkus aktualizovat ovladače a dej vše do základního nastavení. Pak to jen omez v NvidiaInspectoru na 1/2 Vsync.Dále mě zaráží rozdíl mezi mnou a Danem v zobrazení, kdy ja to mám v oparu a vybledle barvy a on krásně čísté. Nastavené OR mám stejně.
Nejsem profík, ale můj názor: normálně nech průběžku v plnící poloze nebo neutrálu. Brzdí se snad jen přímočinkou. Při odpojení a připojení vozů ji dej do závěru.Klucí, teď má přijít Břeclav a tam odvěšuji soupravu, tekže se zeptám profíků, v jaké poloze je brzda při posunu, fíra brzdí lokomotivní, nebo se pletu?