Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jste mě trochu zklamal. To je dost nemístná poznámka.Správně, Dane. To je jako bych podle pravidel nastavil trainset BP a oznámil, že jenom tohle vám bude správně fungovat.
Ale každý aktivitář i běžný uživatel by právem ohrnul nos s poznámkou: "Není to málo Antone Pavloviči?"
Omlouvám se, to není poznámka na MG, ale spíš zkušenost s názory uživatelů, že jenom s TBP se aktivity dělat nedají. Tedy se asi nikdo nespokojí s několika přeladěnými vozidly pro nový MG.To je dost nemístná poznámka
Tohle není vzpomínka, stačí si zajít na nějakou lokomotivu s vlakem a povolit vlakovou brzdu, pokud stojím na mírném sklonu. Nebo se svézt na mašině například z ČT do Brna. To fungovalo včera a funguje to i dnes. Jízda výběhem. Proč to tedy v MSTS a OR někde funguje ale většinou ne.Tyto default hodnoty můžem hodit na pocit jako si pamatuje pan Šemora.
Všechno záleží na tom jak se to spočítá. Vstupní hodnoty můžou být správné a výpočet gravitace také. Ale stačí, aby sklon nebyl přesně dle reálu a k tomu to OR zaokrouhlí a je problém. Chlapi z našeho týmu jsou plně zaměstnáni testováním dalších novinek a optimalizací a s Josefem V. hledáme metodu nejmenšího zla jak přizpůsobit co nejjednodušeji vozidla z existujících trainsetů. Ale jak jsem tady už psal, program si sám počítá nutné hodnoty. Někdy to třeba úplně přesné není, ale od toho je možnost vymodelovat křivky funkcí tak jak jsou zaneseny v grafech.Tohle není vzpomínka, stačí si zajít na nějakou lokomotivu s vlakem a povolit vlakovou brzdu, pokud stojím na mírném sklonu. Nebo se svézt na mašině například z ČT do Brna. To fungovalo včera a funguje to i dnes. Jízda výběhem. Proč to tedy v MSTS a OR někde funguje ale většinou ne.
Ja si dovolím poznámku, Icik tu niekde v priebehu diskusie, niekde na začiatku písal, že sa zistilo, že gravitačná sila je nastavená slabo v OR ako takom. To by vysvetľovalo, prečo dobre vypočítané jazdné odpory vo zverejnenej verzii nefungujú ako majú, a prečo aj pri klesaní musíme byť mnohokrát vo výkone....Jízda výběhem. Proč to tedy v MSTS a OR někde funguje ale většinou ne.
Ale já se právě nebavím o ničem jiném, než jak se to chová v reálu. Souprava naladěná podle tabulek samotíží na mírném sklonu nejede, ale v reálu jede. Přitom nastavit to jde. Pak jenom zjistit, kde je chyba. Mě když zaškolovali staří fírové, tak právě zdůrazňovali, že technologie vedení vlaku hodně spočívá na tom, maximálně využívat výběhu. Tedy, jezdí se podle skloníků.Ale musí to být podložené reálným chováním
Ano, naprostý souhlas, tohle se opravilo. Mně štve ta lenost mašin popsaná výš,AI jezdí jako dříve. To nepotřebuje žádné ladění.