Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A jak zjistím, co ještě potřebuji nainstalovat?Nemáš k nim staženo a nainstalováno vše potřebné.
Zkus se vžít do situace, že znáš na něco odpověď a napíšeš ji do této diskuze. Ale desítky dalších na to nebudou dbát a budou se dál ptát na úplně to samé. Budeš každému z nich osobně trpělivě odpovídat jedno a to samé?A jak zjistím, co ještě potřebuji nainstalovat?
Aha, tak to netuším, tohle mi normálně funguje. I uložit pod stejným názvmě a změnit soupravu.Ještě doplním, zkoušel jsem otevřít v TSRE5 jednu soupravu, kterou jsem si předtím vytvořil v Conbuilderu, ta otevřít v TSRE5 šla a dosadil jsem si do soupravy nové loko řady 151 a 350 pro ORCZ a tyto změny se v TSRE5 uložili v pohodě. Ale zase ORCZ mi ukazovalo chybu načtení u nové loko řady 151 a 350, tak už nevím, kde je chyba. Nové modely 151 a 350 v TSRE5 jsou krásně vidět, vše funguje, ale nejdou načíst v ORCZ. Tak už opravdu nevím v čem je zase chyba.
Jde to (jiným způsobem).TSRE stavající consist přeuložit pod jiným názvem neumí. Neboli, neumí to co ConBuilder, otevřít consist, změnit název a uložit.
A když na ně koukáš v TSRE5, je pod nimi tabulka s údaji vyplněná? Pokud by tam údaje chyběly, je něco špatně se směrováním na include soubory. I když, tam je vlastně ten základní eng pro MSTS... Tak jinak... Dokážeš pořídit screen chyby, kterou ti ORCZ vyhazuje? A nebo, stáhl sis i společný archiv? Tam je několik include souborů pro brzdiče apod., tak to by ti možná mohlo chybět...Nové modely 151 a 350 v TSRE5 jsou krásně vidět, vše funguje, ale nejdou načíst v ORCZ. Tak už opravdu nevím v čem je zase chyba.
To bude MIREL...neco zacne silene pipat, mackam zivak-to nepomaha a stejne se nepohne a pak cvak sama se zabrzdi, je bez vykonu a uz se mi pak nedari ani zaradit, nejde to, max. odbrzdit. Ale na to prijdu, jsem rad, ze masinka funguje.
Tu ale ovládáš klasicky klávesami A + D, směr zase W + S. V odbrzďovací poloze je třeba brzdič chvíli podržet - odbrzďuje jen při tom, že jej držíš v odbrzďovací poloze a musíš se dostat na hodnotu 5 barů na levém "budíku". A když se podíváš pod F5, tak tlaky v potrubí by měly být postupně v barech 5,0; 0,0; 5,0; 0,0; 5,0. A zkratka ctrl + k je zkratka pro klíč řízení. Ten je, v případě že začínáš s nahozenou loko, ve správné "provozní" poloze.Myslim, ze problem je, ze mi prava paka nereaguje na CTRL + K.