Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Uber, uber. 2003trať BP tvoří Zbyněk od dubna 2008
Tady není co radit. Klikne se na exáč a instalátor s průvodcem už vše udělá za uživatele. A mohu být úplný počítačový břídil. Musím jenom umět otevřít složku a najít ten setupxxxx.exe. Problém může být jen železem. Na nějaké prehistorické vykopávce to asi nepojede.No nevím, na stránkách Zbyňka Šemory jsem radu nenašel
Zdravím...potřeboval bych koupit a nainstalovat zcela čistou kompletní instalaci poslední??...BP94.20....můžu a kdy se osobně s flash diskem osobně dostavit??...Děkuji za odpověďUber, uber. 2003Nyní se dívám a první Tiles je z 19.2.2003, Ve World je nejstarší dochovaná z 26.2.2003. Tedy v únoru 2023 tomu bude 20 let. to by se pak mělo i oslavit.
Ta čísla jsem našel v beta verzi Kúty-Brno ještě z německými návěstidly, protože nic jiného tenkrát nebylo. Jinak současně je už vše mnohokrát přepsáno a žádný původní w soubor už neexistuje. Ale i tak v současném adresáři vidím nejstarší z ledna roku 2006, tak netuším, kde jsi přišel na duben 2008.
Tady není co radit. Klikne se na exáč a instalátor s průvodcem už vše udělá za uživatele. A mohu být úplný počítačový břídil. Musím jenom umět otevřít složku a najít ten setupxxxx.exe. Problém může být jen železem. Na nějaké prehistorické vykopávce to asi nepojede.
Omluva - na webu je v archivu nejstarší příspěvek z 25.4.2004. To jsem přehlédl - chybička se vloudila ....Uber, uber. 2003Nyní se dívám a první Tiles je z 19.2.2003, Ve World je nejstarší dochovaná z 26.2.2003. Tedy v únoru 2023 tomu bude 20 let. to by se pak mělo i oslavit.
Ta čísla jsem našel v beta verzi Kúty-Brno ještě z německými návěstidly, protože nic jiného tenkrát nebylo. Jinak současně je už vše mnohokrát přepsáno a žádný původní w soubor už neexistuje. Ale i tak v současném adresáři vidím nejstarší z ledna roku 2006, tak netuším, kde jsi přišel na duben 2008.
Tady není co radit. Klikne se na exáč a instalátor s průvodcem už vše udělá za uživatele. A mohu být úplný počítačový břídil. Musím jenom umět otevřít složku a najít ten setupxxxx.exe. Problém může být jen železem. Na nějaké prehistorické vykopávce to asi nepojede.
Trať BP má 13,9 GB.Taky trochu uvažuji o zakoupení komplexu Tratě BP, ale mám určitý problém, ke kterému jsem zatím nikde nenalezl žádné pochopitelné řešení (nejsem zas takový počítačový expert).
Trať je na flešce a jelikož má už téměř 2 tisíce kilometrů, tak bude zabírat spoustu místa paměti. Já mám Openrails nainstalované ve svém notebooku a všechny tratě a trainset si instaluji rovnou do něj. Nevím, nevím, jestli by i takovou paměťovou zátěž, jakou by mohlo být přetáhnutí složek se soubory Tratě BP, můj počítač vůbec rozchodil! O technice plug and play jsem někde slyšel, ale v podstatě nevím, jak by to pro mě v praxi vypadalo. A zároveň bych si nechtěl "podělat" celé svoje nastavení/systém Openrails (tentýž problém mám i s Openrails CZ/SK, protože když budu používat toto, tak s vlaky nekompatibilními s OR CZSK si už asi nezajezdím, nebo je tomu jinak?).
No nevím, na stránkách Zbyňka Šemory jsem radu nenašel (asi je počítáno s tím, že trať není pro totální počítačové břídily), každopádně kdyby byl někdo ochoten mi poradit jak se věci mají, budu moc rád.
Díky za váš čas (a zejména ten Zbyňkův).
Jenda
Tak ještě jinak. Trať se začala stavět v tom únoru a první distribuce byla 24.09.2003. Tedy stavba prvních 160 km projektu z Kútů do Brna s paralelní trasou přes Hodonín, trvala 7 měsíců intenzivní práce.Omluva - na webu je v archivu nejstarší příspěvek z 25.4.2004.
Žádný přinesený flashdisk. Z hygienických i časových důvodů. Vše je o domluvě a cena je včetně flashdisku, který připravím předem.kdy se osobně s flash diskem
Bude nutná osobní domluva a školení.jak do Zbyňkovi trati narveme systém napáječek
Ty kráso, na to, kolik toho tam je, jsem čekal o dost víc! Supr!Trať BP má 13,9 GB.
Jasně. Takže pochopil-li jsem to správně, trať se instaluje přímo do compu a to samé platí pro její aktualizace (jen se např. něco (automaticky) přepíše). To ale není žádný problém když má trať ani ne 14 GB (můj notebook má zásobu na dohromady víc než 200 GB!).Tady není co radit. Klikne se na exáč a instalátor s průvodcem už vše udělá za uživatele. A mohu být úplný počítačový břídil. Musím jenom umět otevřít složku a najít ten setupxxxx.exe. Problém může být jen železem. Na nějaké prehistorické vykopávce to asi nepojede.
Polovina z toho jsou vlaky.když má trať ani ne 14 GB
No to sa máš čím chváliť.... (můj notebook má zásobu na dohromady víc než 200 GB!)
Pardon, přeřekl jsem se -> oprava: 417 GB (i když to je víc než 200 GBNo to sa máš čím chváliť.
Tak i to je vpohodě.Polovina z toho jsou vlaky.![]()
![]()
Ale je to komprimované v instalátoru. Po rozbalení ta trať 16 giga má.
Mám velkou radost, že se trať rozšiřuje.Střelice už jsou, mohu pokračovat dál po 240. Tedy jestli to ještě někoho zajímá. Moc odezvy tady už není.
Zobrazit přílohu 30051

zase Hujer. To už se tady řešilo. Koukni trochu výš. Ale i tak mne to aktuálně vůbec, ale vůbec nezajímá.Budou Střelice podle nového nebo starého?