CZSK verze 1.4

Zdravím, je v plánu někdy uvést do provozu funkci F6? Dnes jsem zkoušel v nejnovější verzi OR CZSK na trati Plzeň - Klatovy a nezobrazilo se nic...

Zdravím
a k poslední "smršti" aktualizací poznamenávám :
- funkce F6 funguje (test na trati 310)
- změna ovládání sběračů : podle mne byl lepší systém, kdy klávesa P opravdu ovládala jen jeden sběrač a kombinace SHIFT+P jen druhý sběrač.
Tento stav se mi nepovedlo vrátit ani změnou nastavení klávesnice.
- došlo k drobnému přemapování a doplnění kláves (např. kompresory, nastavení rychlosti ARR, již zmíněné sběrače), což uživatel zjistí až během hry. Bylo by možné při změnách u nastavení kláves, aby zde autoři napsali stručný příspěvek s u vedením novinek ?

Jinak opět velké díky za obrovskou práci !

Zberače boli upravené tak ako to bolo v MSTS. Teda "P" otáčaš prepínač smerom doprava a "Shift+P" vľavo.
Onedlho bude všetko vypísané len robia sa posledné úpravy aby aj kabíny mohli ísť von aj s popisom pre ovládanie. Ale nejaké markantné zmeny to nie sú si myslím.

Dík za info. Pochopil jsem správně, že ovládání sběračů jako uživatel (pomocí nastavení kláves) sám nezměním ?

Nie je to premapované. Bolo už aj viac dotazov na to či sa to nedá nastaviť tak ako tomu bolo v MSTS v BIN-e. Tak to tak Icik urobil :) A oveľa lepšie sa to aj mne tak ovláda.

Dík za info. Pochopil jsem správně, že ovládání sběračů jako uživatel (pomocí nastavení kláves) sám nezměním ?
Program teď simuluje skutečný přepínač, který se otáčí dokola. Ta původní OR verze neměla s pakeťákem nic společného. Teď je to plně oddělený ovladač pro pantografy.

Ahojte, chcel by som nahlásiť chybku.

Pri brzdení EDB na 362/363 s ladením z oficiálneho balíčka mi nereaguje brzdič priebežnej brzdy. Ani po prepnutí do polohy rýchlobrzda. Brzdič zareaguje až v momente, keď vypnem manuálne EDB. Pri brzdení iba priebežnou brzdou reaguje EDB naprosto normálne.

Ahojte, chcel by som nahlásiť chybku.

Pri brzdení EDB na 362/363 s ladením z oficiálneho balíčka mi nereaguje brzdič priebežnej brzdy. Ani po prepnutí do polohy rýchlobrzda. Brzdič zareaguje až v momente, keď vypnem manuálne EDB. Pri brzdení iba priebežnou brzdou reaguje EDB naprosto normálne.
Prověřím.

Ahoj, v poslední verzi jsem si všiml, že mi u lokomotiv nějak rychle mizí vzduch z hlavního zásobníku... Je chybka u mě, nebo je to normální stav dle realu? Kompresory se mi zapínají co 2 minuty...

To samé u vozidel ČSD, jedu s Bardotkou a slyším mírné syčení a kompresor dofoukává taky tak. Mírný únik vzduchu.

Ahoj, v poslední verzi jsem si všiml, že mi u lokomotiv nějak rychle mizí vzduch z hlavního zásobníku... Je chybka u mě, nebo je to normální stav dle realu? Kompresory se mi zapínají co 2 minuty...
Zdravím a potvrzuji výše uvedené. Navíc se mi nedaří spustit jiný kompresor než I a to žádnou klávesovou zkratkou podle nastavení klávesnice.

Zdravím
a přimlouvám se za zvýšení jasu světel návěstidel ve dne i v noci. Zaškrtnutí "Záře" v Nastavení ho změní jen málo.

Zdravím
a přimlouvám se za zvýšení jasu světel návěstidel ve dne i v noci. Zaškrtnutí "Záře" v Nastavení ho změní jen málo.
Pokud máš vše správně nainstalováno (teď myslím hlavně textury pro masky návěstidel a Sigcfg.dat), záře je dobře viditelná.

Back
Nahoře