Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Program teď simuluje skutečný přepínač, který se otáčí dokola. Ta původní OR verze neměla s pakeťákem nic společného. Teď je to plně oddělený ovladač pro pantografy.Dík za info. Pochopil jsem správně, že ovládání sběračů jako uživatel (pomocí nastavení kláves) sám nezměním ?
Prověřím.Ahojte, chcel by som nahlásiť chybku.
Pri brzdení EDB na 362/363 s ladením z oficiálneho balíčka mi nereaguje brzdič priebežnej brzdy. Ani po prepnutí do polohy rýchlobrzda. Brzdič zareaguje až v momente, keď vypnem manuálne EDB. Pri brzdení iba priebežnou brzdou reaguje EDB naprosto normálne.
Toto není chyba simulátoru, nýbrž tvého řízení!U mě stále přetrvává chyba při rozjezdu a píše že spřáhlo je přetržené. I když jsem vypl zapnul tak stále nic .
Zdravím a potvrzuji výše uvedené. Navíc se mi nedaří spustit jiný kompresor než I a to žádnou klávesovou zkratkou podle nastavení klávesnice.Ahoj, v poslední verzi jsem si všiml, že mi u lokomotiv nějak rychle mizí vzduch z hlavního zásobníku... Je chybka u mě, nebo je to normální stav dle realu? Kompresory se mi zapínají co 2 minuty...
Vše dělám jak má býtToto není chyba simulátoru, nýbrž tvého řízení!
Pokud máš vše správně nainstalováno (teď myslím hlavně textury pro masky návěstidel a Sigcfg.dat), záře je dobře viditelná.Zdravím
a přimlouvám se za zvýšení jasu světel návěstidel ve dne i v noci. Zaškrtnutí "Záře" v Nastavení ho změní jen málo.
Bude se ještě optimalizovat...Vše dělám jak má být