Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děkuji za info.to treba opraviť v kóde OR. To musí buď Jindřich alebo Icik. Ak si prepíšeš zvuky tak ti budú správne fungovať len na jednom Napätí. Preto sú tam tie ACDC zvuky.
Zdravím,Příjemnou neděli všem, mám dotaz ohledně trati 321, všude ve stanici i na trati ať mám FPS na 56 nebo na 48 tak mi to buguje takovým poskakováním a nejede to plynule, dá se s tím něco udělat, ještě ve čtvrtek vše jelo normálně, dříve také. Předem díky za zpětnou vazbu. Hezký zbytek neděle
Neustálý dotaz dokola a dokola se tu opakující, tohle je fakt ubíjející...Příjemnou neděli všem, mám dotaz ohledně trati 321, všude ve stanici i na trati ať mám FPS na 56 nebo na 48 tak mi to buguje takovým poskakováním a nejede to plynule, dá se s tím něco udělat, ještě ve čtvrtek vše jelo normálně, dříve také. Předem díky za zpětnou vazbu. Hezký zbytek neděle
A neustálá dopověď už i XXX krát odemne.Zdravím,
mám "natvrdo" nastaveno na gr. kartě FPS 30 a všechny tratě jezdí plynule ............

Ahoj, není co dělat, třeba teď mi v Hanušovicích kola nezmizely, tedy u soupravy hráče ale...Můžeš Dane udělat video?

Dane, přece v tomto prostředí nemůžeš vydávat aktivity. Tohle je vývojářská verze a ty jsi jejich asi nejlepší tester. Ale pokud chceš dát něco ven, tak přemluv kluky vývojářský, aby dali ven nějakou stabilní verzi, kde budou fungovat všechny základní funkce jak mají a každý kdo si aktivitu stáhne, tak má stejné podmínky. Já jsem tento dotaz zadal, ale prý to nejde. Třeba dají na tebe.ale neznalý hráč bude totálne v řiti.