Trať 321 v Open Rails

Zdravím
a když jsou ty Vánoce, tak poruším zákaz toho, že se neposkytuje pomoc, pokud někdo získá trať jinak než legální cestou, kterou určil autor, a zveřejním snímek, jak vypadá GLOBAL tratě 321, který mi funguje ve všech verzích OR i MSTS. A přikládám odkaz na stránky tratě :
https://www.trat321.cz/
Bohužel rovněž nevím, zda je trať ještě dostupná.
Víc dělat nebudu.
Snímek obrazovky (123).jpg

Zdravím
a protože jsou Vánoce svátky pohody a smíru, tak napíši jen, že pokud nemá člověk originál zakoupenou trať, má většinou problém. Je ale fakt, že nevím, jestli lze trať ještě koupit ..........
Nedávno jsem ji kupoval, pořídit se tedy dá v pohodě.

funguje i na pc s windows 10 tahle trať když píšou dvd ?
Zdravím
a když jsou ty Vánoce, tak poruším zákaz toho, že se neposkytuje pomoc, pokud někdo získá trať jinak než legální cestou, kterou určil autor, a zveřejním snímek, jak vypadá GLOBAL tratě 321, který mi funguje ve všech verzích OR i MSTS. A přikládám odkaz na stránky tratě :
https://www.trat321.cz/
Bohužel rovněž nevím, zda je trať ještě dostupná.
Víc dělat nebudu.
Zobrazit přílohu 30681
Odpověď na otázku o fungování tratě pod WIN 10 - viz výše citované příspěvky + údaje v podpisu - konfigurace mého PC .............. :D
P.S. : jako naprostý laik nevím, proč na WIN 10 nelze používat DVD .............. :eek:

Pokud má to PC mechaniku na DVD! Tady vždycky někdo něco plácne a nevíš tomu ani hlavu, ani patu.
K PC mám holt externí DVD mechaniku. To je normální řešení u novějších PC skříní ....... A vyprošuju si slušné chování - nikdo tu neplácá a vůbec ..........

Nebylo to objednávané přes mail. Bylo to na ÚAN na Zvonařce. Tam byl daný den a čas. Já už si to přesně nepamatuju. Bratranec to tam vyzvedával.

objednávali jste to od chlapa s emailem martin030centrum.cz TU TRAŤ ZA TICH 300KČ
A když jo tak mi řekněte za jak dlouho vám odpověděl.
Můžeš to psat sebevíc větším písmem, do více vláken, kde už ti mimochodem i odpověděli, a stejně ti to nepomůže. Už aby zas byla škola..

Ano.

Dne 6.5.2017 v 2:13 Martin napsal(a):
> Dobrý večer,
> děkuji za Váš zájem o Trať 321, napište mi Vaši adresu a já Vám DVD odešlu v
> nejbližších dnech.
> S pozdravem Martin Kašpárek

a dorazilo poštou.
už mi autor odepsal a napsal mi že mi pošle odkaz na stažení traťe až budou peníze (tich 300kč na jeho čtě).

Back
Nahoře