Fana Staněk
Provozní technik
Když to někomu jde špatně, stačí kliknout pravou stranou myši a v tabulce zadat položku "Uložit jako". A taky se to rozjede okamžitě.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zájem určitě je. Na to, že je členů přes 3 tisíce se mi zdá, že se dokola projevuje tak max 10 stejných lidí. Jakoby se nováčci báli vyjádřit svůj názor a starší to tak nějak berou vše automaticky bez reakce.Tak že by zájem byl?Mohl jsem udělat jenom rozdílovou aktualizaci, ale to už se mi nechtělo. Už těch oprav bylo moc.
Zájem rozhodně je!Tak že by zájem byl?Mohl jsem udělat jenom rozdílovou aktualizaci, ale to už se mi nechtělo. Už těch oprav bylo moc.
Jen doplním: Teď jsem to zkoušel z webových stránek stáhnout a stále to nejde (mám Windows 10, jestli to pomůže).Mně to stále nejde stáhnout: Kliknu na odkaz, na zlomek sekundy se nahoře v záložce karet otevře okno, ale než se cokoli stihne udát, zase se zavře, a jsem tam, kde jsem začal.
Tak se včera povedlo: Mám videozáznam z traťového úseku Moravské Budějovice - Znojmo, a to tam i zpátky! Někdy po novém roce to zpracuji a pak pošlu. Jak, můžeme vyřešit např. přes SZ. Asi Úschovnu bych preferoval, ale jak říkám, je to ještě docela daleko.A v další zastávce mi končí video.
Tak doporučuji ještě jednou, včera je to aktualizované.a tak jsem si stáhl aktualizaci až na Silvestra

To možná platí pro MSTS. Ne pro OR. Ale nechť se to vyzkouší, pokud bude možnost. Je to další posun vpřed.No, já tomu nerozumím vůbec, ale kdysi Měl Martin problém u 321, s počtem dynamických kolejí a dostal se na nějaký strop, pak musel mazat úseky tratí, nebo jak to bylo, takže bych byl taky opatrný.![]()
Jen proto, že používá kolejivo Xtrack, které má strop v DK. To já mohu mít dynamik nekonečně mnoho. Vždyť to zkuste přepočítat, kolik jich má Martin a kolik já. Několik desítek tisíc. Na Xtracku bych dávno skončil. Tenkrát se nepočítalo se stavebními šílenci, jako jsem já a Martin.ale kdysi Měl Martin problém u 321
Ale musíš tu trať otevřít v editoru pro MSTS, jinak je k ničemu. Poněvač neuděláš aktivitu, všechno spolu souvisí, Bohužel, Ale nebudu se sr..t do toho čemu nerozumím, jen jsem chtěl na tuhle skutečnost upozornit a Zbyněk to vysvětlil hned.To možná platí pro MSTS. Ne pro OR.