Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hoši důvod pomalého nástupu výkonu větráka. Jako to mám čekat na těch 6000kW 5 minut.
Hoši důvod pomalého nástupu výkonu větráka. Jako to mám čekat na těch 6000kW 5 minut.
Nemáš pravdu, normálně házel soubory textu a ty mají příponu ace do karantény a vozy byly šedivé, už jsem to psal někde a nebyl jsem v tom sám. Samozřejmě stačilo bokovat tyto soubory, ale než jsem na to přišel bylo jich tak 20 bloklých, Takže žádný zapakovaný soubor.jako nechci vám kazit iluze, ale ikdyby ten soubor rar soubor šel do karanteny tak je to jen zapakovany soubor který nemá se samotným modelem nic společnáho. druhá věc je antivir, buď si upravte pravidla a nebo dejte přednost jiným ( třeba i placeným antivirům )
Jenže on to neni soubor .RAR, ale .ACE (textura), který se tváří jako .RAR, @brejlovec to jen nedokáže rozeznat... Taky sem řešil stejný problém. Jinak s tim antivirem souhlas.jako nechci vám kazit iluze, ale ikdyby ten soubor rar soubor šel do karanteny tak je to jen zapakovany soubor který nemá se samotným modelem nic společnáho. druhá věc je antivir, buď si upravte pravidla a nebo dejte přednost jiným ( třeba i placeným antivirům )
Tak to je při 2,5 tis zcela normální a to buď rád, že jedeš za ideálních adhezních podmínek.OK beru.
Jinak váha 2500t. Tak to pánové z IDS tahaj.
Jsem si víc než jist, že Mirel funguje správně. Které české mašiny s Mirelem máš na mysli? Krom RJ Mirel žádná nemá.Zdravím,
mohli byste se, prosím, mrknout na funkci Mirelu u slovenských es?
Dneska jsem projížděl trasu EC 130 s 362.015. V Přerově vjíždím do šedesátkové vexle. Na návěstním opakovači potvrdím do MAN, přijedu za klacek a shodí mi to NZ2, protože jsem za návěstidlo přijel vyšší rychlostí, než ukazuje opakovač, tj. 40 km/h.
U českých mašin s Mirelem mi to dřív správně fungovalo. Když jsem potvrdil a objevilo se mi MAN, tak ta "zodpovědnost" zůstala na mně a dovolilo mi to do výhybky vjet takovou rychlostí, jakou mi ukazovalo návěstidlo. Díky![]()
Jo a MAN nestačí, musíš si do vexle zvýšit rychlost, pokud neni 40. Tlačítkem plus na Mirelu.Jsem si víc než jist, že Mirel funguje správně. Které české mašiny s Mirelem máš na mysli? Krom RJ Mirel žádná nemá.