Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Dane, ty jsi samý planý poplach. Hlavní návěstidla jsou přece jenom na dopravních kolejích, ne na manipulačních. Odtud se vlaky nevypravují.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ahoj. Další věc, proč nejsou na nákladních kolejích v Moravských Bránicích odjezdová návěstidla? Jen jedno na koleji 4 směr Oslavany, směr Brno nic a kolej 6 je úplně bez, Takže tam nedám žádný nákladní vlak a to tam jezdilo uhlí do elektrárny. Tohle bych potřeboval opravit pro pokračování v aktivitě.

Vždyť jsem to projížděl a už OK, ale tu opravu ještě nemáte. To až v aktualizaci co bude.A ještě ta stanice Stařeč. Odjezdové návěstidlo směr Znojmo je stále v poloze stůj
Dane, ale když jezdí vlaky, tak se neposunuje. Ten se provádí, až jsou všechny vlaky pryč. Jako dítě si to i pamatuji, když jsem byl fotívat na různá nádraží. Až byl úplný klid od vlaků, tak se teprve začne posunovat. Tedy posun na jednokolejkách na malých nádražích určitě jen tak z osobního vlaku neuvidíš. Nebo někdo něco takového zažil? Já chápu, že pro efekt v aktivitě se ti to nabízí. Naopak si myslím, že kdyby jsi udělal aktivitu manipulačního vlaku, tak se vyřádíš i bez skrytých návěstidel. I když netuším, jak by to bylo záživné, kdyby jsi měl ve stanicích i hodinové pobyty jenom kvůli křižování vlaků. Sice by jsi to možná stihl do následující stanice, ale tam nemají volnou kolej, tak musíš čekat déle. Víš jak se na nákladních vlacích chrápávalo? Tam se víc stálo než jezdilo. Jeden mašinfíra si takto postavil barák. Mezi šichtama stavěl a vyspat se chodil do práce na nákladní dopravu. Pokud chceš hodně jezdit, musíš se přesunout do současnosti.nelze posunovat bez narušení traffic cest
Ježiš, ty vůbec nechápeš o co mi jde.Dane, ale když jezdí vlaky, tak se neposunuje.

Zbyňku, Dan tě prosí jestli bys nemohl v Moravských Bránicích doplnit chybějící návěstidlo, a ještě umístit skrytá na kolej č. 6, bo tam nemůže posunovat.Dane, ale když jezdí vlaky, tak se neposunuje. ... když jsem byl fotívat na různá nádraží. ... se na nákladních vlacích chrápávalo ... Jeden mašinfíra si takto postavil barák. Mezi šichtama stavěl a vyspat se chodil do práce ...
1) Kolej č. 6 se k výpravě vlaků určitě nepoužívala, vždy byla manipulační.... Za další, když zde jezdily vlaky s uhlím do elektrárny v Oslavanech, tak se ty koleje snad využívaly i k výpravĕ nákladních claků, nebo ne? Hoši pokud nechcete mít nádraží jen ke kosmetickým účelům, jako třeba na 321, tak se musí dodržovat struktura a chování simu.
Jasně, už to i domaZbyňku, Dan tě prosí jestli bys nemohl v Moravských Bránicích doplnit chybějící návěstidlo, a ještě umístit skrytá na kolej č. 6, bo tam nemůže posunovat

No když ty vlaky jezdily v letech 1969 - 1975, tak ne.Ahoj
Tome ta 556.0 to tahala i v roce 1988/89? ...
Fotka by nebyla? Protože já to v editoru nevidím, jestli tam trolej je nebo není. Dají se proklikat koleje, ale kolikrát ty krátké kousíčky v editoru vidět moc nejsou. Jestli náhodou tam něco není. Takové Brno Horní Heršpice jsem opravoval snad desetkrát a při následné jízdě tam stále něco viselo. Proto tolik volám, aby ta trolej byla zobrazena i v editoru TSRE5. Vždyť to musí nějak jít. Rozlišit by to šlo i podle těch parametrů u koleje. 0= osazená trolej, 2= kolej bez troleje. A ještě tam vidět to zalamování troleje v oblouku, abych podle toho srovnal sloupy TV a budu spokojený,za druhým přejezdem