CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Dveře se trafficu nezavřely, takže čekal na vypravení. Jak si do něj nalezl, soupravy se spojily a změnil se i jízdní řád. Dane zkus ho nechat, jestli si sám zavře dveře.

Jinak v novém update je přechod na nejnovější ReShade. Konečně autoři ReShade opravili chybu s poklesem výkonu a nyní je navíc až 12% výkonu. Přidal jsem i nový filtr na ostřejší obraz. Nastavení jako takové není součástí update. Filtr pro ostřejší obraz si může každý pod Shift + F2 aktivovat sám.

Nezavře, když jsem přelezl do M286 zůstal tam stát jak ichtyl. Já zkusím ubrat lidi u perónu, ale proč to dělá, pžedtím v pohodě,

Hele s tím Reshaderem já moc neumím, něhceš to dát přímo jako defult? Já jdu zkusit ubrat lidi a pojedu celou aktivitu znova.

Hele s tím Reshaderem já moc neumím, něhceš to dát přímo jako defult? Já jdu zkusit ubrat lidi a pojedu celou aktivitu znova.
Určitě mu běžel čas nástupu, proto neodjel.
S ReShade nic nemusíš dělat. Všechno se nastaví samo. Jen to bude teď s více fps. :)

Určitě mu běžel čas nástupu, proto neodjel.
Ale proč předtím odjel a teď ně, já tam měl 30 lidí kvůli efektu moji soupravy, Ono by možná bylo fajn, aby to traffic nepočítal, stejně má vrata otevřené a zavře je 10 sekund před odjezdem, Tam by bylo super, kdyby byla pro AI traffic berná mince odjezd zadaný v jř. nikoliv počet lidí.

Tak záhada objasněna, více v SZ, Problém je v uložení a nahráná, kdy jsou spojeny AI s vlakem hráče,

Zdravím. V úseku Chlumec - Hradec Králové na BP mě kóduje VZ, i když by asi neměl. Můžete se tam prosím podívat?
Jinak díky za skvělou práci. Každou jízdu si užívám.

Zdravím, Gorily 350 mi normálně fungují ale esa, Bangle a Peršani hází stále tento error . Nevíte někdo prosím co s tím ?

Přílohy

• IMG_20220329_171412.jpg
    IMG_20220329_171412.jpg
    1 MB · Zobrazeno: 0
Ahoj,
při tvorbě aktivity jsem narazil na problém. Nefungují mi čekací body (WP). V editoru tras si nalinkuji trasu, umístím nějaké čekací body, a pak při spuštění aktivity nefungují. Jak by tam nebyly. To stejné, když chci umístit loose consist. V TSRE 5 jej umístím, dokonce je zapsaný i v .act souboru, ale v aktivitě chybí. Dělá mi to od verze 1.6. V 1.5 bylo všechno v pořádku. Je chyba pouze u mě, nebo to dělá i někomu jinému?

DanJ mi posílá aktivity na test a rozhodně takové problémy tam nemá. Možná písni pro radu přímo jemu.

Z 90% WP fungují. Už se mi ale stalo, že jej OR, ale jak OR, tak ORCZ ignoroval. To je tĕch 10 procent. LC, jsem mĕl vždy. Ale aktivity dĕlám zásadnĕ v editoru MSTS. TSRE je na tvorbu aktivit nespolehlivý a složitý. Vhodný tak pro vlaky z bodu A do bodu B.

Ahoj,
při tvorbě aktivity jsem narazil na problém. Nefungují mi čekací body (WP). V editoru tras si nalinkuji trasu, umístím nějaké čekací body, a pak při spuštění aktivity nefungují. Jak by tam nebyly. To stejné, když chci umístit loose consist. V TSRE 5 jej umístím, dokonce je zapsaný i v .act souboru, ale v aktivitě chybí. Dělá mi to od verze 1.6. V 1.5 bylo všechno v pořádku. Je chyba pouze u mě, nebo to dělá i někomu jinému?
Vše funguje jak má a otázkou je, kde je chybu. Tohle ale sem do vlákna nepatří, poněvač nejde o chybu ORCZ. Možná TSRE při tvorbě aktivit, kterému nevéřím ani "dobrý den". Tohle je tvorby z Activity editoru MSTS a Loose Consist v podobě M286+dva Balny tam je. Vyčkávací body fungují taky.
static.jpg

Tak a Netomice stejný průser, změna nezměna. Úplně stejná situace, jako po update kvůli řídícím vozům, ač dám shift+podtržítko, 2. AI na prdeli vlaku brzda v odbržďovací poloze a mačkal jsem tu inicializaci brzd snad 10x ve vlákně obrázek, zde jej nedám. Jinak ale ta úprava je super, Tak nechápu co to dělá, jako by OR nechtěl akceptovat 2. AI co najede na vlak hráče a říkám, tak 4 aktualizace (možná více zpět to bylo OK.
brzdy netomice.jpg

EDIT:

Reset OR a klávesa inicializace zabere, takže OR jakoby nechce akceptovat 2. postrk AI? Pokud nepřeuložím, tak ani náhodou a je v odbržďovací poloze jako na obrázku.

Udělal jsem v menu pod F9 označování vozů do žluta pro větší přehlednost při manipulaci s vozy. Také se vůz obarví do zelena, pokud je v něm přítomen hráč. Obarvený vůz do červena má nějakou poruchu na brzdách.
Vyzkoušejte v update.
1.jpg

Udělal jsem v menu pod F9 označování vozů do žluta pro větší přehlednost při manipulaci s vozy. Také se vůz obarví do zelena, pokud je v něm přítomen hráč. Obarvený vůz do červena má nějakou poruchu na brzdách.
Vyzkoušejte v update.
Musel jsem to vrátit, protože se neustále resetoval scrollbox. Až to vymyslím, tak to zase obnovím.

Musel jsem to vrátit,
Ahoj. Tak vrať prosím tě i tu "vysokou dávčí" s nájezdem na vozy. Hele, to se fakt nedá:
Zde necelé 2 km/h:
SPOJENI ZADOV.jpg
Zde cca 1,4:
SPOJENI NETOM.jpg
Tohle je ale úplně naho.no. Vem si, že posunuji dle tachometru, ten má odchylky a pokud budu jezdit s párou, tak seknout to pod jeden je nadlidcké umění. Tím je nabouraný celý posun a když poněvač ten 1 km/h se někdy neudrží, zabere se mi nástup cestujících. Hele opravdu, max 2,5 až 3 km/h a pak nastavit odražení vozů. S tímhle se fakt aktivity dělat nedají. Navíc ve druhém příadě jsem se napojil až na 3 pokus. Prosímtě tohle fakt vrať zpět.

Ale no tak. To snad zvládne každý přijet k vozům zastavit a pak jemně dotlačit nárazníky. Tohle se rozhodně měnit nebude.

Back
Nahoře