Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Určitě mu běžel čas nástupu, proto neodjel.Hele s tím Reshaderem já moc neumím, něhceš to dát přímo jako defult? Já jdu zkusit ubrat lidi a pojedu celou aktivitu znova.
Ale proč předtím odjel a teď ně, já tam měl 30 lidí kvůli efektu moji soupravy, Ono by možná bylo fajn, aby to traffic nepočítal, stejně má vrata otevřené a zavře je 10 sekund před odjezdem, Tam by bylo super, kdyby byla pro AI traffic berná mince odjezd zadaný v jř. nikoliv počet lidí.Určitě mu běžel čas nástupu, proto neodjel.
Vše funguje jak má a otázkou je, kde je chybu. Tohle ale sem do vlákna nepatří, poněvač nejde o chybu ORCZ. Možná TSRE při tvorbě aktivit, kterému nevéřím ani "dobrý den". Tohle je tvorby z Activity editoru MSTS a Loose Consist v podobě M286+dva Balny tam je. Vyčkávací body fungují taky.Ahoj,
při tvorbě aktivity jsem narazil na problém. Nefungují mi čekací body (WP). V editoru tras si nalinkuji trasu, umístím nějaké čekací body, a pak při spuštění aktivity nefungují. Jak by tam nebyly. To stejné, když chci umístit loose consist. V TSRE 5 jej umístím, dokonce je zapsaný i v .act souboru, ale v aktivitě chybí. Dělá mi to od verze 1.6. V 1.5 bylo všechno v pořádku. Je chyba pouze u mě, nebo to dělá i někomu jinému?

Musel jsem to vrátit, protože se neustále resetoval scrollbox. Až to vymyslím, tak to zase obnovím.Udělal jsem v menu pod F9 označování vozů do žluta pro větší přehlednost při manipulaci s vozy. Také se vůz obarví do zelena, pokud je v něm přítomen hráč. Obarvený vůz do červena má nějakou poruchu na brzdách.
Vyzkoušejte v update.
Ahoj. Tak vrať prosím tě i tu "vysokou dávčí" s nájezdem na vozy. Hele, to se fakt nedá:Musel jsem to vrátit,