CZSK verze 1.6

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Tady právě potřebuji ten stav, jak je u Loose Consist, který hodíš na koleje. Zde má být motorák chcíplý se zhasnutými světly a bez vzduchu. Hráč jej musí dozbrojit naftou, nastartovat a pak zahájit posun.
Opraveno. ;)

Hele já to mám furt stejně, teď jsem aktualizoval a vůz je furt nahozený a tak jsem chcípl motor, držel shift+z a motor chcípl, ale už jsem ho nenakopl. Předtím ok. Takže výsledek start aktivity stejný, akorát se rozsypal stop a start motoru, nepomůže ani držet klávesy.

Hele já to mám furt stejně, teď jsem aktualizoval a vůz je furt nahozený a tak jsem chcípl motor, držel shift+z a motor chcípl, ale už jsem ho nenakopl. Předtím ok. Takže výsledek start aktivity stejný, akorát se rozsypal stop a start motoru, nepomůže ani držet klávesy.
To mi neumíš říct, že na řádku 1484 se to musí také opravit? o_O

SUPER A DÍK MOC. Už to funguje a je to naprostá bomba. Dokonce si ORCZ pamatuje po load, že je motorák nahozený.

Ale mám jiný kosmetický problém. Při tankování nafty se nádrž plní straśnĕ rychle. Ze skoro prázdné nâdrže mám do plna natankováno ani ne za minutu, neví prosím nĕkdo, kde se upravuje v eng. doba plnĕní nádrže?

Zdravím, parametry tankování (rychlost plnění = fill rate) musí nastavit stavitel trati u daného tankovacího objektu.

Zdravím,
po cca měsíci jsem zase přešel na el. trakci a problém. Loko zssk 362 020 - 0 hk ( i další ) se na režim ARR rozjedou na cca 10 km/h, pak výkon rapidně poklesne a loko s vlakem přidává po 1 km/h a to velmi trhaně a pomalu. Vše aktualizováno a nepomáhá ani zvýšení poměrového tahu.

No, mnĕ to přijde taky divné, do Bardotky od Pikka to sotva teče, ale zbrojil jsem ve Vršovicích, do 810 na trati DVK to taky teklo pomalu. No a v Břeclavi v depu jsem to do té 809ky nalil, jak pivo na ex. Cca 1 minuta a dozbrojeno.

Zdravím, parametry tankování (rychlost plnění = fill rate) musí nastavit stavitel trati u daného tankovacího objektu.
Má pravdu předsedo!
Tankovací body patří do skupiny dynamických nákladů a ty používají pro body v trati stejných parametrů. A rychlost nakládky/vykládky/zbrojení se řídí parametry tohoto bodu. V nastavení vozidel je pouze "co" se bude a v kterých místech vozu to bude.

Zdravím
a ptám se místních odborníků, zda by někdo byl ochoten vyladit brzdy u jednoho motoráku a jednoho přívěšáku z doby ČSD do ORCZSK.
Mám je vyladěné ze stránek od Josefa V., ale to je ladění pro OR.

Ale ty vozy v ORCZ normálnĕ tungují. Dĕlám hlavnĕ dobu ČSD a vozy normálnĕ používám.
Ano, fungují. Jen pokud porovnám jízdu soupravy v OR a ORCZSK, tak je tam evidentní rozdíl v obsluze průběžné brzdy, která je v klasickém OR o hodně účinnější - účinkuje při daleko menším poklesu tlaku v hlavním potrubí. Ale jinak je to v pohodě.

Ale to nelze vůbec srovnávat, narovinu, zeď je jízda v ORCZ takový reál, že se na to nechytá už opravdu ani OR, ani ORMG.

Na webe je prvá verzia Vectrona pre OpenRails CZ/SK. Archív obsahuje kabíny pre CZ a SK verziu. Pár modelov zvyšné si treba stiahnuť samostatne na webe a zvuky. Na zvukoch sa postupne ešte zapracuje tak ako aj na iných veciach. Treba si prečítať jedno aj druhé readme.

DOWNLOAD

VECTRON_REL.jpg

Ahoj Iciku, při startu OR CZ/SK mám po návratu z dovolené aktuální verzi 1.6.262 - sice se snaží najít aktualizaci, ale pokaždé (i při vyytvoření čisté instalace mi to zařve chybovou hlášku níže) - tedy daný soubor tam před aktualizací není přítomen.

or-chybova-hlaska.jpg

Čím by to mohlo být?

A je jedno, jestli to instaluji jako user nebo jako správce - dosud aktualizace chodily, ale tady přes tuto se nehnu.

Díky za radu.

Ahoj, nejlepší bude celé to smazat a stáhnout přes web znova. Pak nechat podle instrukcí updateru aktualizovat.
To už jsem samozřejmě udělal, ale na originál stránkách OR CZ/SK je zase verze někdy z března 2022, stáhne si aktualizaci na 1.6.262 a jsem tam, kde jsem byl před tím - ten problém to nevyřešilo.

Back
Nahoře