Icik
Pomocník strojvedoucího
Opraveno.Tady právě potřebuji ten stav, jak je u Loose Consist, který hodíš na koleje. Zde má být motorák chcíplý se zhasnutými světly a bez vzduchu. Hráč jej musí dozbrojit naftou, nastartovat a pak zahájit posun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Opraveno.Tady právě potřebuji ten stav, jak je u Loose Consist, který hodíš na koleje. Zde má být motorák chcíplý se zhasnutými světly a bez vzduchu. Hráč jej musí dozbrojit naftou, nastartovat a pak zahájit posun.
Hele já to mám furt stejně, teď jsem aktualizoval a vůz je furt nahozený a tak jsem chcípl motor, držel shift+z a motor chcípl, ale už jsem ho nenakopl. Předtím ok. Takže výsledek start aktivity stejný, akorát se rozsypal stop a start motoru, nepomůže ani držet klávesy.Opraveno.![]()
To mi neumíš říct, že na řádku 1484 se to musí také opravit?Hele já to mám furt stejně, teď jsem aktualizoval a vůz je furt nahozený a tak jsem chcípl motor, držel shift+z a motor chcípl, ale už jsem ho nenakopl. Předtím ok. Takže výsledek start aktivity stejný, akorát se rozsypal stop a start motoru, nepomůže ani držet klávesy.
Celých 20 let je to nastavené defaultně a nikdo si nestěžoval, tak chyba v trati určitě nebude.parametry tankování
Má pravdu předsedo!Zdravím, parametry tankování (rychlost plnění = fill rate) musí nastavit stavitel trati u daného tankovacího objektu.
Ano, fungují. Jen pokud porovnám jízdu soupravy v OR a ORCZSK, tak je tam evidentní rozdíl v obsluze průběžné brzdy, která je v klasickém OR o hodně účinnější - účinkuje při daleko menším poklesu tlaku v hlavním potrubí. Ale jinak je to v pohodě.Ale ty vozy v ORCZ normálnĕ tungují. Dĕlám hlavnĕ dobu ČSD a vozy normálnĕ používám.

To už jsem samozřejmě udělal, ale na originál stránkách OR CZ/SK je zase verze někdy z března 2022, stáhne si aktualizaci na 1.6.262 a jsem tam, kde jsem byl před tím - ten problém to nevyřešilo.Ahoj, nejlepší bude celé to smazat a stáhnout přes web znova. Pak nechat podle instrukcí updateru aktualizovat.