Hurá pro mě. Protože to už bylo opravdu na palici. Jen vlaky, vlaky a zase vlaky. Od rána do večera.

Konečně jsem vyrobil novou a funkční otestovanou instalačku pro flešky a pro ostatní, co jen aktualizujete si můžete stahovat BP9640. Ale ta aktualizace je vlastně jenom o té nové aktivitě zs20_TestLysá. A změny v trati jsou jenom v trase aktivity. (plus nahlášené chyby) Hlavně se jedná o Beroun a vlečku Metrans v Uhříněvsi. Ale i cestou jsem upravoval, co se mi nelíbilo. A samozřejmě další očistec od trolejí. A kde to bilo hodně do očí i zakončení troleje. Protože při posunu se několikrát jezdí až na okraj konce drátů, tak se hodí i ten kousek statického modelu na zakončovacím sloupu.
Ale ten kdo má svůj vymazlený trainset, tak upozorňuji, hlavně Dana, že se nainstaluje i malé update Trainsetu BP. Někde jen nesprávné ladění, ale jinak celý kontejnerový vlak s lokomotivou Traxx 020. (ale má západní výšku pantografu, tedy stojí jako LC ) Ty vozy jsem musel všechny, co jsou v consists upravit v délce názvu, aby mi neřval MSTS editor při každém spuštění. Tedy i kdyby tyto vozy někdo měl, tak je nutné použít verzi z balíku. A to jen proto, aby ten kdo má víc než rok a něco starou verzi z flešky nebo DVD, abych nebyl zavalený dotazy, kde se tato vozidla dají sehnat. Já opravdu nevím, já je dostal. A kdo nemá zájem, tak aktualizaci stahovat nemusí. Někdy příště další aktualizace bude navazovat na tu vánoční. A už bez vlaků.
Jinak aktivita se dá spustit i ve verzi v angličtině, má na konci názvu eng (v nabídce spuštění aktivity) . Ale legrační asi bude, že ten překlad přes translator asi bude místy divočina. Důležité bude, aby hráč pochopil, co má dělat. Určitě jste někdo znalý, tak kdyby se někomu chtělo udělat korektury tam, kde jsem napsal úplný nesmysl

Opravím. Stačí otevřít ve worldpadu soubor act. Jedná se asi o 100 hlášek.

Proto jsem nikoho neotravoval. Já to dělal přímo v editoru aktivit, tam to bylo rychlejší.