Icik
Pomocník strojvedoucího
Jedině, že by v sekci Wagon chyběl zápis o počtu náprav. Podle toho se algoritmus rozhoduje.Ještě otázka proč teď 810 berou GenSound ze složky 4_Wheels místo 2_Wheels?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jedině, že by v sekci Wagon chyběl zápis o počtu náprav. Podle toho se algoritmus rozhoduje.Ještě otázka proč teď 810 berou GenSound ze složky 4_Wheels místo 2_Wheels?
Ve starších verzích ORCZ/SK to bralo zvuky normálně z 2_Wheels zhruba v době kdy jsem ty engy předělával, po té jsem už nic nepřepisovalORTSNumberAxles ( 1 )![]()
Ale to je blbě, pak vypnu všechnk i ptáky a skřípání, to nechci.V nastaveniach si vypni Generické zvuky pre loko a vozy.
Co je co za parametročet čeho a co tam má být? Hoši, já snad ty aktivity nevydám nikdy.ORTSNumberAxles ( 1 )![]()
Neřeš.Ro je co za parametročet čeho a co tam má být? Hoši, já snad ty aktivity nevydám nikdy.![]()
Tyto "lehké vozy" musí umět brzdit i vozy normální stavby. Např. když na některých tratích vozili Mn nebo Pv vlaky s přepravou cestujících, a tudíž tahali (a brzdili) běžné nákladní vozy. Např. Dobruška - Opočno, Březnice - Rožmitál Netolice - Dívčice, aj....
Nemají tyto lehké vozy nějaké omezení tlaku do brzdových válců třeba max do 2 barů?
Jo s 814 bude ještě větší problém, průběžná brzda nebrzdí vůbec, pouze rychlobrzda ladění od Josefa ze 15.01.2021 nevím, jestli existuje novější.Všechno je o zkouškách na trati. Trefovat se od stolu do koeficientu, který ovlivňuje vlastní brzdící sílu pro tuto skladbu podvozku a brzd, je někdy problém. Ale už je to snad ok.
Myslel jsem třeba na řadu 814, která má omezení pro tlak do BV, ale jen při použití průběžné brzdy.

A polohy brzdičů jak přímočinné tak průběžné na každém stanovišti?Jo s 814 bude ještě větší problém, průběžná brzda nebrzdí vůbec, pouze rychlobrzda ladění od Josefa ze 15.01.2021 nevím, jestli existuje novější.
Přímočinná povolená na obou stanovištích, průběžná v jízdě na zadním stanovišti (absence závěru).A polohy brzdičů jak přímočinné tak průběžné na každém stanovišti?
Tohle není klasické BP. Dej je do jízdní polohy.Přímočinná povolená na obou stanovištích