Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Super počin, veľké díky. Pri tejto príležitosti by som sa spýtal...pri štarte mi už pekných pár dní vyhodí túto hlášku, aktualizáciu samozrejme nestiahne a po odkliknutí sa hra normálne spustí. Vďaka za rady vopred.Milí uživatelé OR CZ/SK, jen vás chci informovat o velice důležitém update 1.7.315, který řeší nepříjemné blikání textur jako světla, kolejivo, textury budov a další spojené s přechodem na 64-bit verzi.

Ahoj.Pri tejto príležitosti by som sa spýtal...
Však to taky ta chybová hláška říká.Ten súbor tam pritom je

Pro začátek by stačilo pootočit kameru tak, aby tam souprava jen tak tak nebyla vidět.Bohužiaľ bočný pohľad z CAB2D nevidí model a preto si v kamere neuvidíte bok mašiny. Časom sa to upraví.
Neumíš, nejsi v MSTS:Rozvěsit umím. F9 a dvojklik na spřáhlo.
Dane, ale já to tak také dělám. F9 a klik na spřáhlo a následně Shift a podtržítko. Po najetí to samé. Protože kdo by se s tím babral. Zavírat kohouty je hrozně nepřehledné. Protože jakmile objedeš soupravu je vše naruby a už nevíš, kde ti to letí ven. Takto jsem jednou stál půl hodiny, než jsem dal vzduch dohromady. Pokud chcete aktivovat podobné hračky, tak to musí být jednoznačné a ne tápat jestli jsem správně.Neumíš, nejsi v MSTS: