Michale, kdyby nebylo této nové metody, tak není trať do Ždánic. Ani náhodou. Ale původní verze byla na klasických texturách MSTS, protože foto jsem ještě neuměl.

A pak jsem je natáhl a spadla mi brada. To je ono, to je úplně jiný level. Tudy vede cesta, to se mi líbí. Ale podmínka je, že se vše musí zastavět a zakřovinovat. Obrázky výše jsou jen překlopení dávných neaktivních fototextur. Aktivní jsou až od obce Brumovice a v té čáře bylo nutné udělat předěl, aby to nerušilo. Například pás lesů. Ale kdybych to myslel vážně, tak ty namalované křoviny by byly osázené vegetací, tedy by to vypadalo úplně jinak.
Ale pro klid duše jsem si včera odjel vlak z Bad Schandau až do Všetat, po 073/072. Ještě jsem odpoledne doplňoval nějaké baráky u kolejí. A doslova jsem se kochal. I když na německé straně jsou fototextury strašné mazanice, to by odpůrci měli argument, jaký je to hnus, tak když je to zastavěné a je tam bujná vegetace, tak ty textury vůbec nejsou vidět. A podnáspované koleje zase překryjí odstavené vlaky ve stanicích či jedoucí na trati. A na druhém břehu to už nevadí. Mě se to moc líbilo celou cestu. Popředí hustě zastavěné a kopce na pozadí jen s fototexturou vše krásně dokreslují. Mám tam jen k dodělávkám asi ještě deset baráků v Děčíně a v Mělníku, jak jsem osazoval silnici a zarovnal, tak pár baráků mi levituje. A obnovit provoz aut. A je i pěkný pohled na trať na druhém břehu i s vesničkami.
Když se pojede z Děčína po 090, tam mám také vše osázené. Sice v Lovosicích v této aktualizaci nebude dodělaný ranžír a odbočující vedlejší tratě na sever. A nemám tam tu obrovskou fabriku, zatím musí stačit jen obrázek na terénu.

Tam je i velká vlečka. To vše až příště.
O prodlouženém víkendu ještě udělám testy na chybějící modely, tedy jestli. a příští týden bude aktualizace BP97. A samozřejmě bude nutné, to už můžete teď si stáhnout full fototextury. S nimi je to opravdu lepší. Odkaz je konstantně stejný, jen tam přibyl zip soubor TerrtexBP97_6.7z Ty textury 1024 jsou zase nutné pro editory. Hlavně v MSTS se nenačtou některé čtverce a v TSRE5 se to po krátkém čase začne škubat. Ale jinak hra v Openrails je naprosto plynulá. To si každý musí vyzkoušet.
Tak jsem si své práce pochválil

Ale kdyby se mi to nelíbilo, tak to zmačkám do koše a nebudu s tím otravovat obecenstvo.