Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak mě to utáhne, problém je, že s každou aktualizací u všech tratí co mám (Alföld 7.2, trať BP, Budapest-Wien, Grodno Belarus, CFR, CMK, trať 310, PL-E30, Luhačovicko, PL-351, PL-Prudnik, trať 321, ZSR 191-193, trať 183, ValMez-Ova, ZSR 130 a ZSR 150) se mi stav disku zaplňuje.Já nemám o čem rozhodovat.![]()
![]()
Když tohle kolejivo nemám tak jej nevykouzlím.
Jenom vím, že něco takového existuje. Však ten kdo tohle kolejivo má, tak to může na BP vyzkoušet. Asi se změní jen model, ne? Ale jestli je to složitější, tak může být problém s dynatrax, tedy pak je to nepoužitelné. Ale tohle kolejivo má hlavní efekt pro ty, kteří nedávají pod koleje náspy se štěrkem jako já. Ale i tak to díry v terénu pod kolejemi nepřekryje. Násep je násep.
Kdo má slabý počítač a má tyto obavy, tak neaktualizovat terrtex na 4096, ale ponechat to co se nainstaluje v 1024. Pak to bez problémů utáhne i 32bitový systém na WinXP, který ale neutáhne Openrails, tedy jen MSTS.Ale jinak platí, pokud na počítači jede Openrails plynule, tak nevadí ani ty fototextury 4096. FPS to nijak neovlivní. Pokud je ale vše zastavěno, tak to rozlišení 1024 nijak nevadí. Že budou vzdálené hory s trochu rozmázlými texturami nevadí, ani pole vedle kolejí. Jen nebudou zřetelné polní cesty a pěšinky či vedlejší silnice. Což je škoda u tohoto rozlišení.
Ale jinak, při kontrolní jízdě jsem si víc všímal modelů kolem. A například kolem Labe jsou všude skalní bloky. A když se podívám na jejich texturu, tak skály mají stejné zrno, jako okolní pole či cestičky (v 4096) A to samé textury budov. Tedy fototextury odpovídají kvalitě modelů kolem. Tedy není už co řešit.
To jsem nevěděl,díky za info a omluva.tak toto je nova aktualizace a urceni napajeciho napeni neresi autor tratě ale kluci od OR kteří tyto useky namarkrují. Zbyněk určí jestli je to s drátem a nebo ne.
aha tak to pak jo, zajimave že když se spawnu a jedu směr Ústí tak mi to celou cestu indikuje 3kv, ale když se spawnu v ústí tak mi to indikuje 25kv, docela zajimavetak toto je nova aktualizace a urceni napajeciho napeni neresi autor tratě ale kluci od OR kteří tyto useky namarkrují. Zbyněk určí jestli je to s drátem a nebo ne.
Bohužel, test nainstalované nové verze se včera od 12 do 17 hodin na 4 jádrovém i5 a 16GB RAM nedokončil, tak jsem instalačku vzal domů a novou verzi nainstaloval na starý počítač dvoujádro AMD, 32 bitový WinXP tedy i ram jen 3Gb . Test na objekty jsem spustil v 18.00 a ve 20.00 bylo hotovo.Sice ještě probíhá jeden test, ale odkaz na BP97 už je na mých stránkách funkční.

Však jsem byl celé dopoledne z toho na infarkt.Vyskočily na mě chybové hlášky
Já nevím, ale když to spustím v OR, tak po aktualizaci nemám žádné problémy.Však jsem byl celé dopoledne z toho na infarkt.![]()
![]()
I z toho mišmaše baráčků od Deteria a Nebuluse. Hodinu jsem to studoval, co tam má vlastně být a proč mi někde zůstaly staré modely. Ale opravdu, modeláři domluvte se a náhrada téhož modelu by měla být pod stejným názvem a tím by se taková komplikace nestala.
Ale navíc jsem zjistil, že když v MSTS editoru se teleportuji do Bad Schandau a chci se podívat na druhou stranu, tedy směr Pirna, tak okamžitě spadne. Něco musí být pro MSTS tam špatně. Ale já na to už opravdu nemám nervy. Ještě se podívám večer doma, jestli to také padá. VždyŤ jsem se tam o víkendu teleportoval v MSTS snad 10x a vše v pohodě. Ale neotáčel jsem se na severní zhlaví. to je pravda. Ale jinak proletění v MSTS editoru až do Všetat ok. Kdyby bylo něco špatně, tam MSTS editor oproti TSRE okamžitě řve.
Ty aktualizace jsou vždy "smrt".V dobách DVD jsem měl jednou před vánocemi hodně objednávek, tak jsem vypálil asi 15 párů DVD a pak zjistil, že tam bylo několik závažných chyb. Mám dojem, že poškozené textury, které test neodhalí. A celá várka pak pochodovala do popelnice.
Jo něco postavit je velká trpělivost a odříkání, ale pak to dostat mezi obecenstvo, to je další peklo.![]()
![]()
![]()
Které to je? Pokud je to blízko, tak s tím problém nemám. Tedy pokud to není nějaká krkolomná lokálka.Takovým tempem jak stavíš, se dostaneš pomalu do mého rodného města.
To vůbec neber v potaz.Které to je? Pokud je to blízko, tak s tím problém nemám. Tedy pokud to není nějaká krkolomná lokálka.