Po tobě jsem opravdu nic nežádal. Protože nejsi od fochu a jen googlíš. Tak to nefunguje. Protože vždy kdo má, tak rovnou soukromě posílá a tam je toho víc než se dá vygooglit. Potřebuji schémata se vším všudy, jako jsou například naše plánky stanic.
Spíš bych potřeboval video v opačném směru z Drážďan do Bad Schandau. Našel jsem jen z Pirny, tedy kousek za. Abych osadil návěstidla a identifikoval, jaké použít.
Ale i tak neznám jejich předpisy co vše svítí na indikátorech. Někde svítí P, jinde T. Indikátory v modelu mají šikmou čáru, co jsem jen namátkově proklikal. Rád bych vše zapojil dle možností co nejpřesněji.
Nejsem od fochu? Hm ok, když myslíš.
Googlím? Pleteš si asi nick.
Já jsem poslal fotky, které jsem nafotil, když jsem tam byl, (zbytek mám Berlin a Leipzig) a druhé dvě fotky Dresdenu byli z netu, neboť jsem já nefotil východní část nádru Dresden.
Ostatní jsem neposílal já, ale Staněk.
Za další jsem nepsal nic o tom, že bys žádal mě.
Já jsem se nabídnul sám, že bych udělal fotky Drážďan, který by pak někdo jiný vymodeloval.
Pochopitelně nejsem aktuálně v Německu, ale jsem ochotný tam zajet.
A koho si vlastně tedy žádal ?

, když pomoc odmítneš?
Plánky všech stanic mám (z práce), ale k čemu ti budou české plánky stanic na Drážďany, to vážně nevím
Jak jsem napsal výše, chce to někoho kdo jezdí pracovně do Německa a nebo má někoho známého v Německu.
Jestli chceš nějaký plán stanice v ČR, napiš stanici a pošlu.
S Drážďany (pro model) leda fotky...(viz.hore mess).
Ale jestli chcete za autorovými zády si brát Dresden z PT, tak to je mimo mě.
S plánkem Drážďan max...