Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

JJ, Icik už i ví proč, ale v celkové aktivitě ochcáno a funguje.Spustil jsem testovací aktivitu ve verzi 1.8.101. Dojel jako hráč do Opavy a přestoupil do 810.
To není nic nového, i největší hudební hitovky takhle vznikají, právě na záchodě, nebo ve sprše.Tak mám radost. Napadlo mě to na záchodě. (zajímavé)![]()
Super, ač jsem ode dneška nastoupil do pracovního procesu, tak tohe vyzkouším. Ale aktivitu už nechám jak je, spestření.Už jsem to naše neposlušné AI naučil poslouchat. Je absolutně jedno, jak ho opustíte nebo jestli je otočené.

Tak aktualizováno na 1.8.113 a počet paxů stále sečten, nástup kde jaký pax jede vyzkouším, ale...Teď už každý opravdu čeká na svůj vlak a nenastopí do něj dříve než jeho vlak skutečně přijede.

Přidávám se, se stejným problémem. Ještě odpoledne před updatem hra normálně šlapala.Rád bych nahlásil chybu která mi totálně brickla Open Rails (tj. znemožňuje mi úplně používat Open Rails). Když otevřu jakoukoliv mapu, a mám zvolený jakýkoliv vlak (ať už je s dvojsilovým pohonem, nebo ne), Open Rails načítá mapu jako obvykle a pak spadne přičemž vyplivne chybu uvedenou níže.
Zobrazit přílohu 34708
Pro Icika: S tímhle jsem se upřímně v rámci Open Rails ještě nesetkal. Navíc, jak jsem již řekl, vůbec mi kvůli tomu Open Rails nefunguje. Rád bych taky věděl, proč se tohle stalo.
Aspoň je vidět, že nejsem sám. Doufám, že o tom Icik ví a brzo to opraví. Když tak zkus Icikovi poslat SZ, aby viděl, že nejsem sám, kdo má takhle vážnou chybu. Já už mu psal.Přidávám se, se stejným problémem. Ještě odpoledne před updatem hra normálně šlapala.