CZSK verze 1.8

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Icik
  • Datum začátku Datum začátku
Inak v menu OR po posledných aktualizáciách zostáva ,,visieť,, riadok s aktualizáciou mirrelu,má to tak byť?or.jpg

Vieme o tomPackX5X.jpg

Myslím že viac netreba písať. Pack X5X je na webe. Všetkým, ktorým trebalo poďakovať som tak urobil v readme. Sú tam aj klávesové skratky vypísané.
Keďže sa blíži čas dovoleniek aj my si chceme oddýchnuť. Preto som aj kabíny pustil von v beta verzii.
.

A jsem zvědavý, kdo to umí ovládat. :D
Hlavně, Zbyňku Šemoro, nepiš, že to je moc složité a nedá se to odřídit joystickem. :)

Na YouTube máte spousty "výukových" videí, tak se můžete začít zaškolovat.

Hlavně, Zbyňku Šemoro, nepiš, že to je moc složité a nedá se to odřídit joystickem. :)

To aby som začal...nedarí sa mi to ani dať do výkonu :D (som jemne tupý no)

Vieme o tomZobrazit přílohu 34819

Myslím že viac netreba písať. Pack X5X je na webe. Všetkým, ktorým trebalo poďakovať som tak urobil v readme. Sú tam aj klávesové skratky vypísané.
Keďže sa blíži čas dovoleniek aj my si chceme oddýchnuť. Preto som aj kabíny pustil von v beta verzii.
.
Přátele, děkuji velice, moc moc díky, konečně jsem se dočkal. Mé nejoblíbenější stroje jsou tu. Všem moc díky

EDIT: Akorát na strojích 350 mi kontrolér nedrží aretovanou polohu rychlého plus. ( uplně poslední pozice kontroléru, kontrolér se vrací, i když by mel zůstat v dané poloze

Akorát na strojích 350 mi kontrolér nedrží aretovanou polohu rychlého plus. ( uplně poslední pozice kontroléru, kontrolér se vrací, i když by mel zůstat v dané poloze
No my máme info že je nearetovaná tak ako na 150/151.

EDIT: Akorát na strojích 350 mi kontrolér nedrží aretovanou polohu rychlého plus. ( uplně poslední pozice kontroléru, kontrolér se vrací, i když by mel zůstat v dané poloze
Tohle jsem řešili. Nakonec se nechalo řešení bez aretace. Tak nevím.:rolleyes:

Mame od rušňovodiča co nafotil kabínu 151 027 že na 151 určite nie je aretovaný rýchly Plus a teda to tak je aj na 150 a 350 nebude na tom inak. :)

Mame od rušňovodiča co nafotil kabínu 151 027 že na 151 určite nie je aretovaný rýchly Plus a teda to tak je aj na 150 a 350 nebude na tom inak. :)
Na 350kách zůstává, a na 150/151 také, ted jsem psal strojvedoucímu co na těch strojích jezdí

No tak asi nám jeho kolega klamal :D alebo neviem no tak nech sa dohodnú. Každopádne ak to tak je potrebujeme vidieť teda video jak z 15x tak z 350. Zatiaľ to ostane tak ako to je :)

Schválne si púšťam nahrávku kde rozpráva o tom ako dáš kontroler do Rýchleho + a kontroler sa ti vráti do polohy J. Tak ak zoženieš video nahrávku tak samozrejme budeme radi

Schválne si púšťam nahrávku kde rozpráva o tom ako dáš kontroler do Rýchleho + a kontroler sa ti vráti do polohy J. Tak ak zoženieš video nahrávku tak samozrejme budeme radi
Dobrá poprosím o nahrávku, a mohl bych do Soukromé poprosit tu vaší nahrávku ?

Samozřejmě, že poloha rychlý plus není aretována, a pokud strojvedoucî páku pustí, vráti se do předcházející polohy. Je to stejný princip jak na X6X. Už jenom z logiky bezpečnostni to je prostě blbost aby ti rychlý plus držel. Myslím si, že Macis akorát špatně podal dotaz. Výše zminěného fíru znám, a vím, že tohle by ze své hlavy nevypustil. Mimochodem, na 150.2/1 mám něco odkrouceno já osobně + pro ujíštění jsem se ještě zeptal 2 lidí co na 150.2/1/350 jezdí pravidelně. Verdikt zní, že tak jak to máte v OR je to i v reálu.
Pokud by se našel někdo, kdo mi stále nevěří, zítra večer vám sem nahraju důkaz

Back
Nahoře