Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To aby som začal...nedarí sa mi to ani dať do výkonuA jsem zvědavý, kdo to umí ovládat.
Hlavně, Zbyňku Šemoro, nepiš, že to je moc složité a nedá se to odřídit joystickem.
Na YouTube máte spousty "výukových" videí, tak se můžete začít zaškolovat.
Je potřeba delší dobu podržet klávesu “D”.To aby som začal...nedarí sa mi to ani dať do výkonu(som jemne tupý no)
A jsem zvědavý, kdo to umí ovládat.
Hlavně, Zbyňku Šemoro, nepiš, že to je moc složité a nedá se to odřídit joystickem.
Na YouTube máte spousty "výukových" videí, tak se můžete začít zaškolovat.
Přátele, děkuji velice, moc moc díky, konečně jsem se dočkal. Mé nejoblíbenější stroje jsou tu. Všem moc díkyVieme o tomZobrazit přílohu 34819
Myslím že viac netreba písať. Pack X5X je na webe. Všetkým, ktorým trebalo poďakovať som tak urobil v readme. Sú tam aj klávesové skratky vypísané.
Keďže sa blíži čas dovoleniek aj my si chceme oddýchnuť. Preto som aj kabíny pustil von v beta verzii.
.
No my máme info že je nearetovaná tak ako na 150/151.Akorát na strojích 350 mi kontrolér nedrží aretovanou polohu rychlého plus. ( uplně poslední pozice kontroléru, kontrolér se vrací, i když by mel zůstat v dané poloze
Tohle jsem řešili. Nakonec se nechalo řešení bez aretace. Tak nevím.EDIT: Akorát na strojích 350 mi kontrolér nedrží aretovanou polohu rychlého plus. ( uplně poslední pozice kontroléru, kontrolér se vrací, i když by mel zůstat v dané poloze
zijstím a napíšu, ale myslím že u obojí je aretovánoTohle jsem řešili. Nakonec se nechalo řešení bez aretace. Tak nevím.![]()
Na 350kách zůstává, a na 150/151 také, ted jsem psal strojvedoucímu co na těch strojích jezdíMame od rušňovodiča co nafotil kabínu 151 027 že na 151 určite nie je aretovaný rýchly Plus a teda to tak je aj na 150 a 350 nebude na tom inak.![]()
Dobrá poprosím o nahrávku, a mohl bych do Soukromé poprosit tu vaší nahrávku ?Schválne si púšťam nahrávku kde rozpráva o tom ako dáš kontroler do Rýchleho + a kontroler sa ti vráti do polohy J. Tak ak zoženieš video nahrávku tak samozrejme budeme radi