Marek krejčí
Začátečník
AnoA jiné loko, třeba ČDC 383.001 nebo 009 ti to dělají taky?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
AnoA jiné loko, třeba ČDC 383.001 nebo 009 ti to dělají taky?
Nevím proč to napsalo emodzi
Nebo takto tyto vectrony nemám kde je stáhnu?
Už jsi je stahuju dam pak vědět jak to dopadloNebo takto tyto vectrony nemám kde je stáhnu?
Už jsi je stahuju dam pak vědět jak to dopadlo
MámA balík Vectronů odsud: https://msts-rw.cz/openrails-icik-cz-sk-verzia/ máš? Je tam kabina, ladění...
Dobrá a děkuji za vaš časTak to bohužel, ale má studnice nápadů je asi vyčerpána... Kdyby mě ještě něco napadlo, ozvu se.![]()
V nastavení jsem si zapl vnutit přítomnost troleje napětí na neelektrifikované trati a najednou to funguje děkuji mocDobrá a děkuji za vaš čas
Tak to bohužel, ale má studnice nápadů je asi vyčerpána... Kdyby mě ještě něco napadlo, ozvu se.![]()
Už viem kde som robil chybu.Nepotvrdzoval som navolenú rýchlosť.Ďakujem za ochotu pomocť a rady.zapnúť na displeji AFB v QUICK BAR. QUICK BAR je pod tlačidlom 6 na pravom displeji.
Shift + A / D si pridávaš a uberáš AFB navolenú rýchlosť. CTRL + W ju potvrdíš. A dáš kontroler do výkonu.
Popis kabíny nájdeš v manuále pre OpenRails CZSK na webe pod downloadmi.
a jak správně brzdit nebo při zbrzďovat tak aby nezabrzdil uplně a musím vše znova nahodit? díkyU Vectrona pro ORCZ postupně:
ctrl + b - baterie
ctrl + k - klíč řízení
na displeji u vlaječky vybereš napájecí systém - default je CZ střídavina
podrž P - pantograf (pro volbu který zvednout je třeba opět umět trošku ovládat ten displej, tlačítko funkce)
podrž O - hlavní vypínač
shift + c - kompresor
po nafoukání vzduchu připravíš mirel a můžeš vyrazit. Snad jsem na nic nezapomněl.
A pak vlastně ještě zruš u brzdy závěr. Je to tlačítko na pultu vpravo u klíče řízení a s nalezením ti pomůže infořádek.
S citem...a jak správně brzdit nebo při zbrzďovat tak aby nezabrzdil uplně a musím vše znova nahodit? díky
díky asi jsem moc citlivý brzdím nahodím zpátky na jízda poloha a přidávám výkon a stejně my ten vlak celý zabrzdí a já musím vše nahodit znovaS citem...
S pořádným vlakem je zapotřebí snažit se snižovat tlak v potrubí co nejméně, ovšem tak, aby spolehlivě zabraly všechny rozvaděče a uzavřely se zrychlovací komory. Dejme tomu 4.6 bar v potrubí je taková optimální hodnota, při níž bývají splněné předchozí dva předpoklady a ze které i hladový vlak odbrzďuje rychle (alespoň pocitově). Některým soupravám může stačit méně, některé však mohou vyžadovat ještě více (typicky kontejnery).a jak správně brzdit nebo při zbrzďovat tak aby nezabrzdil uplně
Trochu podrobněji vysvětlit ?Taky záleží, zda máš naladěné vozy...