Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hlavně nejezdi NIC od začátku. Normálně to půjde.Nejvíce k zoufání, je, že to budu muset tak jak tak jet celé znova od začátku.![]()
Tam jsem ale zatím nikde nepřesedal, jel jsem ve vlaku hráče a jen nezmizel AI traffic, který normálně předtím zmizel vždy. Začátek trasy před tou modroučárou peronu a konec za ní za tou 2. Dokonce tam ani nemusels dávat WP, AI traffic stál dle času v jř a pak zmizel. Uvidím zkusím.Protože se problém týkal jen když přelezeš do AI vlaku a uložíš a chceš pokračovat.

Dane, ale na obrázku má být dle F10 odjezd 16:37:30, nikoliv 17:37:30. Dále na obrázku píšeš, že „na skrytém volno“ skočila 16:30:00 a v textu výše uvádíš 17:37:00.Takže jak jsem ti psal, po smazaání WP AI traffic odjel, což ale předtím nevadilo, více máš v SZ, ale nějak to bude souviset s výpravou vlaku, poněvač teď v Jakartovicích, kde odvěšuji vůz a je tam skryté návěstidlo, tak si představ:
- Pobyt 17:35:30 - 17:37:30,
- Před skrytým návěstidlem mám blok WP 31737
- Zákaz nástupu v BDtax a lidi přestoupí
- V tabulce F10 dole po nastoupení paxů dole žlutě, že čeká na volno, v 17:37 skočí na skrytém volno a rovnou mi odpíská odjezd o 30 sekund dříve než je v tabulce F10.
Já s toho nevšimnul a lekl jsem se písemné zprávy, kdy fírá žádá svolení k odjezdu do Svobodných Hřmanic cca 17:37:25. Takže asi ORCZ píšťalka pujde do kopru a vrátím se na defultní generovanou tratí.
„Obrázek“
No ty jo, dík, tak jedna záhada vyřešena. A s píšťalkou to bude, konkrétně na téhle trati jsem hodně najezdil. Průvodčí písknul, aby lidi nenastupovali a fíra zavřel a jel.Dane, ale na obrázku má být dle F10 odjezd 16:37:30, nikoliv 17:37:30.
A jen technická otázka, nebylo by aktivity, které se (částečně) odehrávají na trati D3, vhodnější dělat pro variantu „žádný zvuk“? Píšťalka v dopravně D3 naprosto postrádá smysl.
Tohle umím opravit.Ahoj Iciku. Tak něco se prostě rozdrbalo, nelze v Opavě ani přestoupi do Kocoura 742, ORCZ okamžitě spadne:
Zobrazit přílohu 35687
Zkusím přestoupit na AI do Hradce nad Moravicí.
Ale vždyť má AI odjezd až v 17:52. Tak čeká.Tady je diagnostika AI traffic z vozu v hráčově vlaku:
Zobrazit přílohu 35680
Já vím, já kok.t, tohle jsem normálně přehlídl, špatně jsem zadal čas. Omlouvám se.Ale vždyť má AI odjezd až v 17:52. Tak čeká.
Jo počkej tohle, nemá, je zadán čas 17:00 a byl tam WP 31700. Smazal jsem WP a traffic AI se hnul. Předtím zavřel v 16:50:50 vrata a stál. Takže v tom případě ORCZ něco sečetl. Koukni na obrázek výš, kde je v editoru čas odjezduAle vždyť má AI odjezd až v 17:52. Tak čeká.
Zde.Ahoj Iciku.
Mnou udělané počasí jede korektně, k AI a paxům jsem se nedostal, projevil se problém, který jsem zpozoroval, když jsem dělal aktivitu na BP a myslel jsem, že to nějak ovlivňuje mód MSTS, kousek vzad v tomto vlákně, ale snad to nesouvisí. Takže k věci:
AI traffic, který předtím korektně mizel, zůstává viset. Zde v aktivitě, kterou jsem jel snad 100x, nikdy nebyl problém a nyná visí v Opavě osobák, který je zadán tak, aby stál u perónu a měl otevřené dveře, po odjezdu hráče vždy zmiznul, teď tam stojí:
Zde jsem ve Svobodných Heřmanicích, ten osobák měl zmizet po 17. hodině, tak jsem na něj koukl přímo v aktivitě:
Zobrazit přílohu 35674
A v Opavě stojí u perónu jak debil, jako by nebyl odbaven, trasa končí za perónem před návěstidlem (žeby ten inteligentní výpravčí)
Zobrazit přílohu 35675
Zde obrázky z editoru aktivit:
Zobrazit přílohu 35676
Zobrazit přílohu 35677
Zobrazit přílohu 35679
Tím je aktivita v pattu, na tu kolej právě pak přijíždí traffic AI pro hráče. Ten vlak vždy odjel, nikdy nebyl problém.