Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:Vrbam: Nejsem hlupák, četl jsem samozřejmě všechny body a to několikrát. A opravdu nechápu, proč si nepřeješ aby byl model v Trainsetu BP a upraven podle Zbyňkova značení?!
Ondřej Čada napsal:2 Vrbam: Já vytvořit nějaký model, tak ostatním ještě poděkuju, že mají o model zájem a ,,souhlas autora" vydám. Stejně jako Pavlík nechápu tvoje rozhodnutí. Neber si to osobně, ale je to od tebe takové, ehm... ...sobecké.
JOHNZ napsal:Vrbam: Napr. mne by to bez uprav nefungovalo ... a trufam si povedat, ze nie som sam ...
Nebylo to nikdy jasnejsi a problem je tedy vyresenJOHNZ napsal:Nemusím k tomu nič hovoriť, veď je všetko jasné ...
tak to bylo v aktivitěTo si děláš srandu s tím řazením 943+043+943? Jestli by jsi se s takovou soupravor rozjel, tak jseš adept na Nobelovu cenu.![]()
Diky, chci se jeste zeptat:No, jestli to je takto v aktivitě, třeba na soupravu po startu aktivity najíždí 843. Aktivitu neznám, ale to by tam měl být 943+043+043.