943 + 043

Jak se Vám libi?

• 1 - super

Hlasů: 7 77.8%
  • 2

Hlasů: 0 0.0%
  • 3

Hlasů: 2 22.2%
  • 4

• 5 - nic moc

• Hlasovalo členů
    9
Protoze si nepreju, aby se v tech souborech nekdo vrtal
a staci se podivat co je napsano v Readme.html

V Readme.html k tomuto modelu je napsáno:

- Archiv ani žádný jiný soubor v archivu NESMÍ BÝT POUŽIT V ŽÁDNÉM KOMERČNÍM PROJEKTU (či jiném projektu, který je nabízen ostatním subjektům za nenulovou finanční částku) BEZ SOUHLASU AUTORA!!!

Otázka zní - je Zbyňkova trať komerční projekt (či jiný projekt, který je nabízen ostatním subjektům za nenulovou finanční částku)??? Vždyť sám Zbyněk říká, že tato trať je zdarma, ale platí se jen a pouze poplatky za distribuci. Tak opravdu nevidím důvod, proč by tento model neměl být v Trainsetu BP. Jsou tam všechny veřejné modely, ale tento vynikající model tam bude navždycky chybět?

Tak to jsi cetl jen prvni vetu.

- Archiv ani žádný jiný soubor v archivu NESMÍ BÝT DÁLE ŠÍŘEN BEZ SOUHLASU AUTORA!!!

- Archiv ani žádný jiný soubor v archivu NESMÍ BÝT DÁLE ŠÍŘEN BEZ TOHOTO SOUBORU (README.HTML)!!!

- Archiv ani žádný jiný soubor v archivu NESMÍ BÝT UPRAVEN A V TAKOVÉ UPRAVENÉ PODOBĚ DÁLE ŠÍŘEN BEZ SOUHLASU AUTORA!!!

- Archiv ani žádný jiný soubor v archivu NESMÍ BÝT UPRAVEN A V TAKOVÉ UPRAVENÉ PODOBĚ DÁLE ŠÍŘEN ZA NENULOVOU FINANČNÍ ČÁSTKU!!!

upozornuji zvlaste na bod 3

Vrbam: Nejsem hlupák, četl jsem samozřejmě všechny body a to několikrát. A opravdu nechápu, proč si nepřeješ aby byl model v Trainsetu BP a upraven podle Zbyňkova značení?!

Pavlík napsal:
Vrbam: Nejsem hlupák, četl jsem samozřejmě všechny body a to několikrát. A opravdu nechápu, proč si nepřeješ aby byl model v Trainsetu BP a upraven podle Zbyňkova značení?!

To o tobe nikdo nerika, proste asi tak jak tvrdi Tax, uz je to tak oznaceny tak proc by se v tom nekdo mel rypat.

2 Vrbam: Já vytvořit nějaký model, tak ostatním ještě poděkuju, že mají o model zájem a ,,souhlas autora" vydám. Stejně jako Pavlík nechápu tvoje rozhodnutí :eek: . Neber si to osobně, ale je to od tebe takové, ehm... ...sobecké.

Naposled editoval moderátor:
Ondřej Čada napsal:
2 Vrbam: Já vytvořit nějaký model, tak ostatním ještě poděkuju, že mají o model zájem a ,,souhlas autora" vydám. Stejně jako Pavlík nechápu tvoje rozhodnutí :eek: . Neber si to osobně, ale je to od tebe takové, ehm... ...sobecké.

sobecke???!!!
ja zas nechapu proc to úporad chcete tak, kdyz je to jinak, jako odstranit CD z nazvu souboru a dela se s tim takovy povyk

a prijde mi kazani od nekoho co jeste nic neudelal docela divne

navic to funguje, tak proc to predelavat a tecka

No mě třeba Vrbamovo označení problémy nedělá. Co ti přesně Johnzi nešlo, předpokládám že to je směřování soundů nebo kabin, popř. nastavení spřáhel. Je to pořád dokola, někdo něco vymyslí, jiný to předělá, vedle sebe jsou pak dvě a více versí jednoho a celkově je to pěkný čurbes.

JOHNZ napsal:
Vrbam: Napr. mne by to bez uprav nefungovalo ... a trufam si povedat, ze nie som sam ...

Jelikoz tady porad jen rikas, ze mas problem ale nereknes jaky, tak je to jako by jsi nic nerekl.
Preju krasny den

JOHNZ napsal:
Nemusím k tomu nič hovoriť, veď je všetko jasné ...
Nebylo to nikdy jasnejsi a problem je tedy vyresen

to all: navic neni vyloucen nejaky update a pak by nastaly problemy, takze to zustane, tak jak to je

843

V sekcii Pod pokličkou Vrbam uverejnil obrázky pripravovaného modelu motorového vozňa 843. Týmto by sa skompletovala súprava 843+043+943 (posledné dva sú už vyrobené). Jedinou chybou krásy u týchto modelov je veľmi "jednoduchý" podvozok. Inak skvelý model je týmito podvozkami podľa mňa "znehodnotený". Veľmi by som sa prihováral aby u modelu 843 boli vymodelované kvalitnejšie podvozky.

To si děláš srandu s tím řazením 943+043+943? Jestli by jsi se s takovou soupravor rozjel, tak jseš adept na Nobelovu cenu. :)
tak to bylo v aktivitě :)), ale kabina stále nejde tak jsem to chtěl vyřešit tak jsem stáhnul si z damo-rw cd_943-005 měla by tam být i kabina v pořádku a dokonce i pro OR ale ConBuilder "
The engine file CD943005.eng contains an error on the line "Wagon ("and so it couldn't be added to the engines list.
Most probably this line is stating a name different from its file name.
Folder G:\Train Simulator 310\TRAINS\TRAINSET\cd_943-005" prosím jak správně opravit název v eng aby ConBuilder načetl mašinu v pořádku

klidně Dane budu rád když poradíš správné řazení z cd_943-005

Správné řazení pro řídící vůz řady 943 je např: 843 + 043 + 943 nebo jen 843+943.
Stáhni si TSRE5 a tam nebudeš mít problém se čtením engu.

No, jestli to je takto v aktivitě, třeba na soupravu po startu aktivity najíždí 843. Aktivitu neznám, ale to by tam měl být 943+043+043.

No, jestli to je takto v aktivitě, třeba na soupravu po startu aktivity najíždí 843. Aktivitu neznám, ale to by tam měl být 943+043+043.
Diky, chci se jeste zeptat:
1. Kdyz mi pise ze neni kabina kde lze stahnout nebo v eng se nahrazuje kterou?
2. Jak vyresit tento error:
The engine file CD943005.eng contains an error on the line "Wagon ("and so it couldn't be added to the engines list.
Most probably this line is stating a name different from its file name.
Folder G:\Train Simulator 310\TRAINS\TRAINSET\cd_943-005" prosím jak správně opravit název v eng aby ConBuilder načetl mašinu v pořádku

Back
Nahoře